Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IDEI de CADOURI de 8 MARTIE: Ce îi poţi dărui persoanei dragi, de Ziua Femeii. Cum alegi florile potrivite

Publicat

cadou flori

Ziua Internaţională a Femeii sau Ziua Mamei, sărbătorită pe 8 martie, reprezintă un bun prilej să le mulţumim femeilor importante din viaţa noastră prin cuvinte sau prin mici atenţii pentru tot ceea ce fac pentru noi.

Soția, iubita, mama, sora sau fiica, fiecare dintre femeile din viața voastră se vor bucura de atenția pe care le-o veți acorda, oferindu-le un dar care în mod sigur le va face plăcere.

Vezi și MESAJE de 8 MARTIE 2022: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

Ziua de 8 Martie este, încă din 1913, o zi emblematică pentru multe din statele lumii. Ca urmare a eforturilor de a obţine drept de vot şi condiţii de muncă mai bune, această zi primăvăratică a fost desemnată Ziua Internaţională a Femeii, cunoscută în România şi ca Ziua Mamei.

În Statele Unite ale Americii, Ziua Mamei este sărbătorită pe 11 mai, în Marea Britanie pe 30 mai, francezii sărbătoresc pe 25 mai, iar în ruşii o celebrează pe cea care le-a dat viaţă pe 30 noiembrie.

Cum femeile din viaţa noastră merită o atenţie deosebită cu precădere în această zi specială, vă propunem câteva sugestii de cadouri:

Femeile se bucura întotdeauna când primesc cadouri, dar mai ales când primesc produse de înfrumusețare. O zi într-un loc frumos din apropiere cu peisaje de vis ( bineînțeles dacă vremea este favorabilă), un kit de beauty cu produse pentru ten, un parfum, rujul preferat, iar lista este lunga.

VEZI și MESAJE de 8 MARTIE: Felicitări „de suflet”, frumoase sau amuzante. Urări pentru mamă, soţie, iubită, colegă

Florile sunt o alegere sigură. Aranjamentele florale, făcute cu migală de cei mai talentaţi florari, îi vor bucura cu siguranţă sufletul femeii speciale din viaţa voastră. Plantele vii sunt, de asemenea, o alegere potrivită, mai ales că vor constitui o amintire frumoasă pe un timp îndelungat.

Un gadget este un alt cadou apreciat de femei. O husă pentru telefonul mobil, o boxa inteligentă cu comandă vocală sau pentru cei care își permit un aspirator intelinent cu mop care face curățenie singur în locuință cu siguranță va produce entuziasm persoanei iubite.

Cu o cutie de bomboane de ciocolată alături, de sortimente asortate sau din sortimentul ei preferat, vor completa alegerea voastră clasică. În acelaşi registru, miresmele florale, fie ele dulci, răcoritoare sau ceva mai tari, pentru femei îndrăzneţe, sunt şi ele un cadou potrivit.

Parfumurile sunt apreciate de toate femeile, indiferent de statut. Seturile de baie, cu gel de duş, loţiuni sau uleiuri sunt, de asemenea, o idee bună.

Eşarfele din materiale fine, precum mătasea sau caşmirul, însoţite de broşe cu şnur de mărţişor, sunt cadouri cu care femeia specială din viaţa voastră le poate etala cochetă, iar bijuteriile, daruri tipic feminine, îi vor înveseli garderoba în prag de primăvară.

Pentru că orice femeie, fie ea iubită, mamă, prietenă sau soră, are nevoie de o pauză, cei cu dare de mână care doresc să răsfeţe prezenţa feminină meritoasă din viaţa lor îi pot face cadou o şedinţă de  cosmetică sau tratamente de îngrijire. Tratamentele revigorante o vor ajuta să se umple de energie şi voie bună să se simtă mai frumoasă și apreciată.

Dacă vă place să gătiţi, îi puteţi face o surpriză, asta în special iubitei dumneavoastră: o cină romantică la lumina lumânărilor. Chiar şi mamei îi puteţi găti, ţineţi-o departe de bucătărie în această zi.

Dar cine vrea să gătească mai are o opțiune: o poţi invita în oraș pe femeia din viața ta – poate fi prietena ta, logodnica, mama, bunica – la cină într-un loc frumos, la o pensiune sau chiar de la un restaurant dintr-un mall.

Scoate-o în oraș la shoping și dă-i cardul să-și cumpere ce vrea și o vei face cea mai fericită.

O alegere bună pentru femeile care se bucură de filme și seriale este de a cumpăra un film sau o trilogie despre care ştiţi că vor să le vadă.
Un colier poate fi o opțiune bună de cadou pentru această zi. Chiar dacă au mai multe, pentru ele aceste bijuterii nu sunt niciodată de ajuns.

Cupcakes, acestea sunt foarte elegante și chiar le place. Dacă căutaţi, ar trebui să găsiţi la vânzare prin magazine, aceste prăjiturele minunate dedicate zilei festive de 8 martie.

FLORILE de 8 MARTIE – Semnificaţii şi alegere în funcţie de zodie

Lalelele sunt cele mai populare flori de 8 martie şi sunt asociate cu iubirea şi pasiunea, mai ales dacă sunt roşii. Cele galbene simbolizeaza gânduri pozitive, cele albe – iertare, în timp ce lalelele mov au un caracter nobil.

Zambilele semnifică veselie, tinereţe şi spontaneitate, însă şi culoarea lor contează. Albastru – echilibru. Mov – eleganţă. Roz – veselie. Alb – puritate, sinceritate. Galben – gelozie.

Crinii simbolizează eleganță, speranță, puritate și virtute dacă sunt albi. Cei roz sunt asociați cu sănătatea și prosperitatea. Astfel de flori pot fi oferite mamelor, soacrelor, profesoarelor și șefelor.

Irișii transmit ideea de înțelepciune, încredere, prietenie,valoare și promisiuni. El este bogat în combinații de culori, așa că trebuie să fii atentă și pentru ce nuanță optezi. Mov – înțelepciune și complimente. Albastru – credința și speranță. Galben – pasiune. Alb – puritate.

Trandafirii: De-a lungul veacurilor, trandafirul s-a impletit cu mitologia zeilor si zeitelor, ca simbol al frumusetii, al vietii si al mortii, dar mai presus de toate, ca un simbol al iubirii. Iar trandafirul rosu este cel care azi arata cel mai puternic simbolul iubirii. Bobocul trandafirului roşu semnifica admiratia puritatii si frumusetii celui care-l primeste.

Ghioceii, care vestesc venirea primăverii, incluşi într-un buchet de 8 Martie, semnifică inocenţă, gânduri bune şi speranţă.

Pentru femeile Berbec: narcisele, genţiana şi forsitia, în culori puternice; caprifoiul, muşcatele, crinii

Pentru femeile Taur: freziile, primula și liliacul alb; trandafirii, macul, violetele şi margaretele

Pentru femeile Gemeni: lalele galbene sau panseluțe multicolore; lavanda, lilicacul, orhideea, crizantema

Pentru femeile Rac: zambile, lăcrămioare, toporași sau bujori; trandafirii albi, muşcatele, lotusul, crinii albi

Pentru femeile Leu: iriși, ghioceii galbeni și fire de gălbenele; floarea-soarelui

Pentru femeile Fecioară: garofițe în culori vesele, mâțișori, năsturașii și orhideea; trandafirii albi, crinii albi

Pentru femeile Balanță: magnolia, florile de cireș si hortensia; trandafiri, hortensii, margarete, clopoţei

Pentru femeiile Scorpion: lalele negre sau violete sau cale vișinii; crizantema, gardenii, cactuşi

Pentru femeile Săgetător: liliacul violet și irisul; narcisa, garoafele roz, păpădii, bujori

Pentru femeile Capricorn: zambilele, lalele bătute sau panseluţele

Pentru femeile Vărsător: freziile, toporașii, anemonele și mixandrele; orhideea, gladiolele, pasărea paradisului, trilium

Pentru femeile Pești: ghioceii, brândușele, lăcrămioarele, macii; orhideea, liliacul.

Sursă foto: cadoulspecial.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tina

    sâmbătă, 07.03.2015 at 22:03

    Folositor articol.
    😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax