Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IDEI de CADOURI de 8 MARTIE: Ce poți să dăruiești unei femei în funcție de tipul relației pe care o ai cu ea

Publicat

flori cadou

8 Martie. Ziua Femeii. Cu siguranță ziua de 8 Martie, cunoscută și sub numele de Ziua Femeii sau Ziua Mamei, este un bun prilej pentru domni de a face un cadou deosebit persoanei speciale din viața lor.

Șoție, iubită, mamă, soră sau fiică, fiecare dintre femeile din viața voastră se vor bucura de atenția pe care le-o veți acorda, oferindu-le un dar care în mod sigur le va face păcere.

Dacă vă lipsește inspirația, dacă nu aveți timp să vă gândiți, sau pur și simplu nu știți ce i-ar putea plăcea femeii din viața voastră, iată câteva sugestii de cadouri.

Vezi și MESAJE de 8 MARTIE 2021: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

Primul lucru la care majoritatea bărbaților se gândesc atunci când vine vorba de a face un cadou unei femei, este un buchet de flori. Nu este o alegere rea și, în mod sigur, va bucura orice reprezentantă a sexului frumos, atât timp cât nu alegeți garoafe sau cale, flori care de regulă se duc la înmormântări.

De asemenea, dacă sunteți absolut siguri de gusturile partenerei voastre de viață, puteți opta și pentru un parfum fin, sau pentru un set de bijuterii. Și eșarfele primăvăratice, lenjeria de bună calitate, cosmeticele, gențile, seturile de aromaterapie sau un simplu cadou dulce, precum o cutie cu bomboane de ciocolată, vor contribui la atmosfera de bună dispoziție.

Iar dacă știți că femeia din viața voastră este o mare iubitoare de sport sau relaxare, ați putea alege un abonament la sală sau, de ce nu, la spa.

VEZI și MESAJE de 8 MARTIE: Felicitări „de suflet”, frumoase sau amuzante. Urări pentru mamă, soţie, iubită, colegă

Sau chiar niște haine sport.  Cât despre iubitoarele de lectură sau tehnologie, acestea s-ar putea delecta cu o carte bună, un CD cu muzica preferată, sau unul dintre ultimele gadget-uri apărute. Totusi, dacă vă este teamă să nu dați greș cu oricare dintre aceste variante, un „gift card” bine alimentat, nu doar că vă va scăpa din orice încurcătură, dar o va face pe fiinta draga  să se simtă bine în pielea ei și, măcar o dată pe an, să-și satisfacă orice dorință.

Poate ca nu doriți să-i oferiți neaparat un cadou material, ci mai degrabă ceva de care să-și aducă cu drag aminte. În acest caz, o cină romantică, în doi,  o vor face pe soția sau iubita voastră să privească începutul de primăvară cu alți ochi.

Există, desigur, și cadouri care nu ar fi de recomandat în această zi, nu pentru că nu ar fi frumoase în sinea lor, ci pentru că este o zi în care femeia trebuie să se simtă specială și apreciată.

Așadar, gândiți-vă mai bine înainte de a oferi de 8 Martie cadouri care îndeamnă la muncă și îi arată femeii că statutul ei este de ”slugă în casă” .

Așa că sub nici o formă nu faceți cadou seturi de oale, tigăi sau aspiratoare. Nici haine pe care s-ar putea să nu le poarte sau pantofi care s-ar putea să nu-i placă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax