Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IDEI originale de împodobit bradul de Crăciun. Modele în funcţie de zodie şi ornamente handmade

Publicat

brad de craciun Împodobirea bradului de Crăciun ține foarte mult de gustul personal și de plăcerea de a face acest lucru împreună cu persoanele dragi. Cu siguranță vrei ca bradul tău de Crăciun să fie cel mai frumos dintre toţi, iar pentru asta trebuie să ştii că globurile şi podoabele roşii, revin în trend în toate nuanţele, de la burgundy, la fucsia. La modă mai sunt acum albul pur şi strălucitor, cu efect de îngheţat sau de promoroacă, şi decoraţiunile confecţionate din material natural, precum lemn, scorţişoară, conuri, scoarţă de copac, sfoară sau sac.

Citește și MESAJE de CRĂCIUN 2015. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de Mesaje de Crăciun. SMS pentru rude, colegi, șefi sau prieteni

Pentru a avea un brad cât mai original anul acesta, ai putea încerca să folosești ornamente supradimensionate, chiar dacă această tehnică de împodobire nu e prea folosită în casele noastre. Globurile şi decoraţiunile mari au impact spectaculos şi, cu toate că sunt mai scumpe decât cele mici, sunt avantajoase pentru că ai nevoie de mai puţine.

brad craciun 1 O veste bună pentru cei care nu s-au îndurat în anii trecuţi să se despartă de globurile şi podoabele roşii. Revine în trend această culoare, în toate nuanţele, de la burgundy, la fucsia. La modă mai sunt acum albul pur şi strălucitor, cu efect de îngheţat sau de promoroacă, şi decoraţiunile confecţionate din material natural, precum lemn, scorţişoară, conuri, scoarţă de copac, sfoară sau sac

Roşul reprezintă tematica predominantă în ceea ce priveşte decoraţiunile de Crăciun, pentru că oferă unei încăperi o amploare roială, bogăţie şi eleganţă. Nuanţa se regăseşte proaspăt şi vibrant în catifea, globuri decorative, trandafiri uscaţi, lumânări, ceramică lăcuită, plastic şi sticlă.

Albul va fi reinventat în acest sezon sub formă de gheaţă şi zăpadă, în contrast cu texturile de roşu. Putem folosi în aranjamente mere de ceară suflate cu sclipici, flori „îngheţate”, pene, puf şi blană sintetică, multă zăpadă artificială, brazi albi sau „ninşi”, conuri vopsite.

Naturalul se bazează foarte mult pe materiale tradiţionale, însă reinterpretate prin manufactură şi multă îndemânare. Rusticul este pur şi simplu redefinit într-o îmbinare perfectă a vechiului cu modernul, însă fără a anula simbolistica lui. Putem utiliza conuri, scorţişoară, scoarţă de copac, beţe, crengi şi multe alte elemente împrumutate din „dezordinea” perfectă a naturii, pe care le folosim pentru a crea brazi inediţi şi, de ce nu, globuri, beteală sau decor pentru cadouri.

Probabil cel mai bun mod de a fi inspirat de sărbători este de a decora casa şi bradul de Crăciun cu ornamente făcute chiar de tine. Cel mai minunat lucru este să daţi voi naştere unor ornamente personale care ar putea să rămână poate din generaţie în generaţie drept amintire unică. Câteva idei pe care le puteţi pune în aplicare acasă sunt ornamentele pinguin din becuri, dintr-o ceaşcă de ceai, fulgi de nea din macaroane, dintr-un ghem de lână, memoria calculatorului reciclată, globuri umplute, om de zăpadă din capace, clopot dintr-un pahar sau un Rudolph din puzzle.

 

impodobire brad Şi în acest an vă puteţi împodobi bradul în funcţie de zodie

Berbec

Eşti un semn de foc, plin de pasiune şi energie, puternic. Tot ceea ce este îndrăzneţ este ideal pentru tine! Aşadar, bradul trebuie să fie de dimensiuni considerabile, decorat cu ornamente roşii şi strălucitoare, aşa cum este zodia ta.

Taur

Te identifici foarte bine cu natura şi eşti o fire tradiţională. Preferi lucrurile discrete, delicate şi naturale. De aceea, un brad cu o formă cât mai simplă şi cu decoraţiuni speciale este o alegere perfectă pentru nativul tău.

Gemeni

Eşti o fire sofisticată şi uşor vanitoasă. Iar argintiul şi albastrul sunt două variante de culori ideale pentru semnul tău. O combinaţie realizată din aceste culori te ajută să decorezi un brad de Crăciun ca de basm.

Rac

Ferm, dar sentimental. Pomul de Crăciun trebuie decorat într-un mod tradiţional, pentru familistul din tine. Un brăduţ împodobit cu ornamente vechi, din „strămoşi”, te face să te simţi protejat.

Leu

Lumini strălucitoare pentru regele din tine. Culorile puternice, aprinse, neobișnuite pentru un brad de Crăciun te aduc în centrul atenției, ceea ce îți place la nebunie. Alege însă un brad impunător şi aşează-l la loc de cinste în casă.

Fecioară

Pentru că eşti o fire mai sobră şi dai dovadă de eleganţă, alege un brad calsic, delicat, fără exagerări. Iar când vine vorba de ornamente, alegele pe cele mai simple, cât mai originale.

Balanţă

Nu-ţi place să atragi atenţia, dar reuşeşti să te impui. Brăduţul tău de Crăciun trebuie să emane eleganţă şi căldură. Decorează-l mai ales cu lumânări şi îngeraşi, pentru a crea o atmosferă delicată şi rafinată.

Scorpion

Pentru că eşti un nativ hotărât şi rafinat, alege un brăduţ atipic. Decorează-l cu ornamente deosebite, neobişnuite. De asemenea, nu-l încărca cu prea multe luminiţe.

Săgetător

Nuanţele de albastru şi turcoaz sunt perfecte pentru bradul tău de Crăciun. Sunt culorile zodiei tale şi îţi oferă o stare de linişte, calm, dar şi acea senzaţie că eşti deosebit.

Capricorn

Un pom de Crăciun clasic este ideal pentru tine. Combinaţia de roşu şi auriu ţi se potriveşte la fix, şi asta pentru că îţi completează personalitatea conservatoare.

Vărsător

Pentru co eşti o nonconformistă, un pom de Crăciun în culori puternice, decorat într-un stil aparte, cu totul original este opţiunea perfectă pentru tine. Surprinde-ţi toţi prietenii cu un astfel de brad!

Peşti

Podoabele delicate, în culori deschise şi armonioase sunt ideale pentru bradul tău de Crăciun. Reuşesc să ofere o atmosferă armonioasă şi liniştitoare, exact ce îţi doreşti de Sărbători.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax