Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Iggy and The Stooges cântă la Tuborg Green Fest Peninsula

Publicat

Formaţia înfiinţată în 1986, Iggy and The Stooges, una dintre cele mai mari legende ale muzicii rock şi promotor al stilului punk ajunge pentru prima oară în România, la Tubor Green Fest Peninsula. Concertul este programat sâmbătă, 27 august, pe Tuborg Main Stage. În cadrul evenimentului vor putea fi ascultate şi alte formaţii de punk.

Iggy and The Stooges aduc piese de pe albumul produs de David Bowie în 1972 – Raw Power, dar şi alte melodii care au influenţat generaţii întregi de artişti şi au încântat milioane de fani. Iggy Pop , considerat cel mai energic solist al tuturor timpurilor, şi-a început cariera în urmă cu mai bine de 50 de ani, ca toboşar şi a influenţat artişti care au ales stilul garage, indie sau hard rock. Titluri precum „Lust for Life”, „Passenger”, „Real Wild Child” sau piesele „China Girl” şi „Tonight”, scrise împreună cu Bowie, sunt binecunoscute peste tot în lume.

Tot la Tuborg Green Fest Peninsula, concertează trupa de punk Recycle Bin – care a compus muzica pentru reclama TV a Peninsula, din 2010. Aceasta va deschide ediţia din acest an a festivalului, pe scena mare. Punk-ul maghiar va fi reprezentat şi el, la Tuborg Green Fest Peninsula, de Alvin és a mókusok, care vor cânta pe 27 august la Kiss Terrace. Şi Magashegyi Underground revine la cel mai mare festival din România, peninsularii având ocazia să se distreze pe 25 august, în faţa Talent Stage-ului, pe ritmurile de alter-pop cântate de Bocskor Bíborka.

Vineri, 26 august, înaintea starului de renume mondial al genului trance, Markus Schulz, va mixa în Freedom Music Arena duo-ul olandez Sunnery James & Ryan Marciano.

Metalul ungar va fi şi el bine reprezentat pe malul Mureşului, deoarece pe 28 august, înainte de concertul suedezilor de la Hammerfall, pe scena mare vor urca cei de la Pokolgép.

Cea mai populară trupa ungară de rock, Tankcsapda, nu va lipsi de la Tuborg Green Fest Peninsula, recitalul băieţilor – singurul din acest an din Ardeal – având loc în prima zi a festivalului, pe 25 august, de la ora 21 pe scena mare.

Peninsula şi TuborgSound pornesc împreună, pe 25 iulie, un concurs, care va selecţiona 12 trupe – cu ajutorul publicului şi a specialiştilor de la festivalurile Sziget, Volt, Peninsula şi de la Tuborg şi Rock FM. Formaţiile alese vor cânta la Tuborg Green Fest Peninsula, la Talent Stage powered by TuborgSound, iar juriul va alege 3 trupe care vor participa anul viitor la festivalurile Sziget, Volt, sau Peninsula. Detalii pe www.peninsula.ro şi www.tuborgsound.ro.

Tuborg Green Fest Peninsula are loc între 25 şi 28 august 2011 la Târgu Mureş, în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Mureşului. Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro.

Cele mai proaspete ştiri despre Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula le puteţi obţine de pe pagina oficială a evenimentului, www.peninsula.ro, precum şi accesând pagina de Facebook (Peninsula/Félsziget Official).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax