Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IGPR: 3,2 kilograme de cannabis, doze de heroină și alte droguri, confiscate de polițiști după zeci de PERCHEZIȚII în țară

Publicat

droguri Pe parcursul a două săptămâni, Poliţia Română a efectuat 30 de percheziţii în urma cărora au fost ridicate peste 3,2 kilograme de cannabis, 7,5 kilograme de masă vegetală, doze de heroină, cocaină și hașiș.

În perioada 9 – 22 decembrie, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au efectuat 28 de acţiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracţionale specializate în trafic de persoane, trafic şi consum ilicit de droguri, criminalitate informatică şi spălare de bani, informeză un comunicat al Poliției Române

În cadrul investigaţiilor, pentru probarea activităţii infracţionale a 83 de persoane bănuite, poliţiştii au efectuat 30 de percheziţii ce au vizat imobilele folosite de acestea și o percheziție informatică asupra echipamentelor folosite în activitatea infracțională. În urma administrării probatoriului, 26 de persoane au fost reţinute sau arestate.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate peste 3,2 kilograme de cannabis, 7,5 kilograme de masă vegetală,  3 grame de heroină, 12 doze de heroină, 92 de grame de haşiş, 35 de grame de cocaină, 50 de grame de amfetamine, 4 grame MDMA, 33 de comprimate de MDMA, 3 cântare folosite la cântărirea drogurilor, un laptop, un HDD, 25 de telefoane mobile, un mediu de stocare și 3 cartele SIM.

Au fost ridicați ori au fost instituite măsuri asiguratori față de peste 11.800 de lei, 1.250 de euro, 3.600 de dolari și 200 de lire sterline.

La acţiunile desfăşurate au participat 185 de poliţişti din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, care au beneficiat de sprijinul celorlalte structuri centrale şi teritoriale ale Poliţiei Române.

Totodată, s-a cooperat cu structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Activităţile desfăşurate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au avut loc în cadrul unor dosare penale aflate în instrumentarea D.I.I.C.O.T..

sursa: politiaromana.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate