Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IGPR: Peste 150 de persoane au fost puse sub supraveghere judiciară, în ultima săptămână. 11 dintre acestea au ajuns după gratii

Publicat

inchisoare

instantaÎn ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 158 de persoane şi au fost înregistrate 12 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri, anunță IGPR. Într-unul dintre aceste cazuri s-a pronunţat Judecătoria Alba Iulia.

În perioada 18 – 25 septembrie, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 158 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 31 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi faţă de 127 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost înregistrate 12 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Astfel, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită cu măsura arestării preventive (în 5 cazuri), executarea pedepsei închisorii ( în 4 cazuri) şi arest la domiciliu (într-un caz).

De asemenea, din arest la domiciliu în arestare preventivă (într-un caz), şi în condamnare cu suspendare (într-un caz).

În 21 septembrie, Judecătoria Alba Iulia a dispus înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive, faţă de un bărbat, de 27 de ani, din comuna Copalnic, judeţul Maramureş. Din cercetări a reieşit că, în timp ce se afla în arest la domiciliu, a încălcat obligaţiile stabilite, părăsind imobilul unde executa măsura preventivă, fără încuviinţarea autorităţilor.â

sursa: Poliția Română

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax