Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

IGSU va angaja aproape 1.500 de persoane, până la sfârșitul anului. În total, Guvernul a aprobat peste 8.500 de posturi

Publicat

Angajări la IGSU și la inspectoratele din țară. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va angaja aproape 1500 de persoane în acest an și alte peste 7.000 anul viitor.

În total, au fost aprobate peste 8.500 de posturi noi, în ședința de miercuri a Guvernului. 

Șeful DSU, Raed Arafat, a explicat ce posturi vor fi disponibile și a oferit o serie de detalii legate de angajări.

„Astăzi vreau să prezint o hotărâre de guvern care a fost adoptată, cel puţin pe linia protecţiei civile şi a situaţiilor de urgenţă, fără exagerare, o considerăm o hotărâre istorică, pentru că ne corectează o problemă foarte mare din punctul de vedere a resursei umane.

Deci, astăzi, hotărârea de guvern care vine în urma unui memorandum care a fost aprobat în Guvern aduce 8.546 de posturi noi la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, din care 129 de posturi de ofiţer, 25 de maiştri militari şi subofiţeri şi 8.400 de soldaţi şi gradaţi profesionişti.

Va fi premieră când o să avem această categorie de personal în cadrul IGSU şi care va reprezenta o pondere importantă în cadrul inspectoratului”, a declarat Raed Arafat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Arafat a explicat că posturile urmează să fie ocupate treptat, până la sfârșitul acestui an urmând să fie angajate 1.479 de persoane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax