Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Îi cunoașteți? Primăria Alba Iulia vrea sa afle cine sunt tinerii care au vandalizat pasajul din Cetate

Publicat

Primăria Alba Iulia a postat pe pagina oficială de Facebook, ”Municipiul Alba Iulia”, un set de poze în care apar mai mulți tineri. Este vorba despre mai mulți tineri, care potrivit reprezentaților primăriei, ar fi lovit mai multe bucăți de plafon din pasajul pietonal din Cetate. 

Postarea a fost făcută de reprezentații primăriei, sâmbătă, 12 noiembrie și din câte se pare conține imagini surprinse pe camerele de supraveghere în ultimele luni.

Actele de vandalism pe care diferite persoane le comit în pasajul din Cetate sunt aproape lunare.

”Astăzi dorim să facem mari câteva personaje, care apar în următoarele imagini. Așa că pregătiți, vă rugăm, butonul de share.


Povestea, pe scurt:

În câteva seri liniștite, de toamnă, într-un loc la fel de liniștit – pasajul pietonal din Cetate – câțiva tineri s-au gândit să sară. Probabil ca să verifice dacă limita e cerul sau tavanul. Și fiecare dintre ei s-a lămurit rapid, cu prețul unor bucăți de plafon doborâte dintr-o lovitură.

Acum e momentul să folosiți share-ul pregătit la început. Daca îi cunoașteți, ne dorim să-i cunoaștem și noi. Și colegii de la Poliția Locală chiar mai mult decât noi. La numărul de telefon 0258 929, ne puteți furniza informații. Oamenii chiar merită identificați și “ felicitați”, au scris reprezentanții Primăriei Alba Iulia, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Raul

    duminică, 13.11.2022 at 06:42

    incompetenți din primărie la pușcărie cu ei, nu are voie să publice poze cu persoane fără acordul lor, politia de ce mai e plătită dacă oferim noi informații?

    nu fiți informatori la hoții din primărie ce își măresc salariu și nu face nimic pentru alba, se vede incompetența din primărie de la km distanță, niște oamenii fără creier 😉

  2. Tactu

    duminică, 13.11.2022 at 09:00

    Ai 3 clase Raul?

    Imi e rusine de rusinea ta bai minte de euglena.

  3. Cetățean

    duminică, 13.11.2022 at 09:36

    Raul, ai omorât limba română.
    În primul rând, este domeniu public.
    În al doilea rând, bine că au creier cei care au vandalizat domeniul public…
    Dacă i-aș cunoaște, nu aș ezita să dau informații.
    „Lumea nu va fi distrusă de aceia care fac rău, ci de aceia care privesc și refuză să intervină.”

  4. Unul

    duminică, 13.11.2022 at 10:11

    Babuinii mioritici au câmp larg de manifestare pe tarlaua patriei. Sar cu bostanul de pe umeri să vadă cât e de greu sau, ei da, scriu și ei, așa ca ăsta de mai sus. Nu cred că ar fi cine știe ce mare problemă ca poliția să-i afle și le factureze isprava. Totul e să vrea. Ea poliția adică

  5. George

    duminică, 13.11.2022 at 13:03

    Ești „pretenar” cu zdrențele alea și cu maimuțoiul care le însoțesc, bai, Paul? Ia să mai punem la respect nenorociții ăștia! Părinții lor sunt probabil de același „calibru”, pentru că dacă i-ar fi educat, nu făceau așa ceva. Cu „drepturile” lor, ăștia sunt cei care în viitor vor da în cap și vor jefui oamenii cumsecade.

  6. Sanda M

    duminică, 13.11.2022 at 13:05

    Amendă serioasă! Cel puțin 1000 de lei părinților acestor cercopiteci. Numai așa îi învață minte, că de poliție nu le este frică

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax