Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

IKEA retrage de pe piață o baterie externă care prezintă risc de incendiu. Despre ce tip de încărcător portabil este vorba

Publicat

O baterie externă cumpărată de la IKEA poate prezenta un risc de incendiu din cauza unor erori de fabricație. Din această cauză reprezentanții lanțului de magazine IKEA îndeamnă toți clienții care dețin bateria externă să nu o mai folosească și să solicite înlocuirea acestuia. 

Este vorba despre un încărcător portabil VARMFRONT de 10400 mAh (număr model E2038) cu marcajul de dată (AASS) 2313, 2316, 2318 și 2319 sau un încărcător portabil VARMFRONT de 5200 mAh (număr model E2037) cu marcajul de dată (AASS) 2318, 2319 și 2322, să înceteze imediat utilizarea acestuia și să contacteze IKEA pentru înlocuirea produsului sau rambursare completă.

Produsele IKEA sunt evaluate din punct de vedere al riscurilor și testate riguros pentru a ne asigura că vor rezista provocărilor vieții de zi cu zi și că respectă cerințele și reglementările care se aplică pe toate piețele în care IKEA este prezentă.

În pofida acestui fapt, am fost informați că anumite încărcătoare portabile VARMFRONT pot prezenta un risc de incendiu din cauza unei erori de fabricație. Această eroare apare doar la articolele care poartă marcajele de dată menționate mai sus. Prin urmare, aceste încărcătoare portabile VARMFRONT sunt rechemate de pe piață. Clienții care dețin un astfel de produs trebuie să înceteze imediat utilizarea acestuia și să contacteze IKEA pentru înlocuirea produsului sau rambursare completă.

Încărcătoarele portabile VARMFRONT cu alte marcaje de dată nu sunt afectate de această rechemare.

Încărcătoarele portabile VARMFRONT cu marcajele de dată vizate pot fi returnate în orice magazin IKEA, unde pot fi înlocuite sau se poate face o rambursare completă. Dovada achiziției (bonul fiscal) nu este necesară.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați www.ikea.ro sau să contactați IKEA la numărul de telefon 021-407.45.32.

IKEA își cere scuze pentru orice neplăcere pe care o poate cauza această rechemare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate