Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ilinca Bozdog, absolventă a Colegiului Militar din Alba, prima admisă la specialitatea ”război electronic” la Academia din Brașov

Publicat

Ilinca Bozdog, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, a fost admisă prima în această vară la specialitatea militară Război electronic în comunicații, la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov.

Reușita ei a fost comunicată de reprezentații Colegiului Militar din Alba Iulia. 

Ilinca și-a dorit încă din copilărie să urmeze o carieră militară în Forțele Aeriene, impresionată fiind de militarii care își desfășoară activitatea la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” Câmpia Turzii.

Primii pași spre cariera visată i-a făcut în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, acolo unde visul ei a început să prindă contur. Cu primele noțiuni de bază însușite, perseverență și maturitate, Ilinca este acum pregătită să abordeze cu succes noile provocări care o așteaptă.

„Visul meu a fost mereu o carieră în Forțele Aeriene. Încă de când eram foarte mică obișnuiam să merg anual de Ziua Aviației la Baza 71 Aeriană cu părinții mei, astfel că am ajuns să îmi spun mereu „vreau și eu să fiu una dintre ei”.

Această reușită se datorează atât părinților mei, care m-au îndrumat spre această carieră și care m-au susținut mereu, cât și studiului continuu de-a lungul celor patru ani, dar mai ales colegiului care a fost ca o primă „poartă” ce s-a deschis spre împlinirea visurilor mele.

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” este locul unde bazele lumii militare mi-au fost prezentate, unde am devenit un om matur și pregătit pentru provocările vieții. Sunt foarte bucuroasă că îmi voi continua studiile la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov și că voi face parte din lumea la care am visat atât de mult”, a mărturisit absolventa Ilinca Bozdog, citată de reprezentații Colegiului Militar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate