Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Iluminat arhitectural dinamic de peste 5,6 milioane de lei în Cetatea Alba Carolina. 4 firme se luptă pentru contract

Publicat

c

Cetatea din Alba Iulia va beneficia de un sistem spectaculos de iluminare. Primăria municipiului a postat pe SICAP (fostul SEAP) un anunț de achiziție al unui sistem de ”iluminat arhitectural dinamic” pentru Cetatea Alba Carolina. Valoarea estimată a contractului este de peste 5,6 milioane de lei, la care se adaugă TVA.

Surse din cadrul instituției au declarat pentru Alba24.ro că în competiția pentru contract s-au înscris 4 firme, însă alte detalii nu pot fi oferite până după finalizarea procedurii.

Suma reprezintă execuția lucrărilor și asistența tehnică în perioada de implementare. Din această sumă, proiectarea a fost estimată la 120.000 de lei (plus TVA), asistența tehnică la 3.500 de lei, iar lucrările de execuție ar putea ajunge la maxim 5.529.456 de lei. Teoretic, aceste sume se diminuează pe parcursul licitației, în funcție de ofertele celor 4 firme.

Toate condițiile de participare au fost postate pe siteul destinat achizițiilor publice.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax