Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Iluminatul festiv din Câlnic, plătit de un localnic. Primăria a anunțat că nu mai are bani pentru beculețele de sărbători

Publicat

În prag de sărbători, un fiu al satului s-a oferit să ajute Primăria comunei Câlnic să plătească iluminatul festiv în acest an, după ce administrația locală a anunțat inițial că o să renunțe la beculețe din cauza fondurilor insuficiente. 

Reprezentanții Primăriei Câlnic au anunțat la mijlocul lunii decembrie că în acest an o să renunțe la iluminatul festiv din comună din cauza fondurilor insuficiente.

Citește și MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

„Vă anunțăm faptul că în acest an o să renunțăm la iluminatul festiv din Comuna Câlnic datorită fondurilor insuficiente și datoriilor pe care le-am moștenit de la fosta conducere și pe care ne străduim să le achităm din economii. Anul trecut s-au alocat peste 30.000 lei pentru montat/demontat instalații de iluminat. Ne cerem scuze pentru această situație și sperăm că Nașterea Domnului va aduce în casele dumneavoastră lumină, pace și binecuvântare!”, au transmis reprezentanții administrației locale, în 15 decembrie.

 

După anunțul făcut, un cetățean s-a oferit să plătească întreaga lucrare, astfel că becuțele au fost aprinse în comună începând cu miercuri seara.

„În urma discuțiilor legate de iluminatul festiv, un fiu al statului s-a oferit să ne ajute și să plătească întreaga lucrare, astfel că începând din această seară o să avem beculețe aprinse și în comuna noastră. Îi mulțumim mult pentru inițiativă și implicare! Exemplul său este demn de urmat! Suntem cu mare deschidere pentru orice inițiativă pe care cetățenii noștri o au pentru comunitatea noastră, deoarece doar împreună vom putea readuce la viață Comuna Câlnic!”, au scris reprezentanții Primăriei, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax