Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Imagini EXCLUSIVE: Noul model Dacia Logan? Autoturism camuflat, surprins la teste SECRETE pe Transalpina

Publicat

Imagini cu un autoturism care pare a fi noul model Logan pregătit de Dacia au fost surprinse în exclusivitate de reporterii Alba24.ro. Mașina a fost văzută pe Transalpina și, deși camuflată, se pot distinge suficiente detalii prin cate ne putem da seama cum va arăta maşina.

Se poate observa că noul model seamănă destul de mult cu cele actuale, dar pare a avea garda la sol mai ridicată. De asemenea, sunt o serie de elemente de design care îl diferențează de modelele anterioare. Pe de altă parte, este greu de spus ce anume este parte a designului și ce este camuflaj.

Logan și Sandero, generația a treia, care vor fi lansate în 2019,  sunt primele modele dezvoltate pe platforma B0 a Alianței Renault – Nissan. Lansarea acestora ar trebui să se facă treptat, la saloanele de la Geneva și Frankfurt 2019 sau simultan, așa cum s-a întâmplat în 2012.

Logan de teste, camuflat

Noul model Logan a fost surprins la teste pe Transalpina. Acesta era camuflat, o tehnică folosită de majoritatea producătorilor auto. În afara foliei, se mai pot folosi panouri din lemn care acoperă anumite porțiuni ale maşinii astfel încât acestea să nu fie văzute în forma lor finală, se schimbă farurile viitorului model cu altele cu forma diferită pentru ca nimeni să nu își dea seama cum vor arăta.

Citește și VIDEO: Ninge ca în povești la Bâlea Lac. Temperaturile vor scădea la minus 7 grade Celsius

Totuși, forma aduce în mod evident cu cea a clasicului Logan, iar în plus numărul de înmatriculare este de Argeș. Autoturismul a fost adus cu un tir închis, fără inscripții.

UPDATE: Mai mulți cititori ne-au transmis că ar putea fi vorba despre un secret la fel de bine păzit al grupului Renault. Ar putea fi vorba de Renault Arkana, un crossover bazat pe Dacia Duster II. Versiunea de piață va fi lansată în 2019.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Andreea

    luni, 24.09.2018 at 19:48

    Foarte tare, arata bine, multumesc pentru postare.

  2. Costy

    luni, 24.09.2018 at 21:29

    Este Renault Arkana

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax