Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Imaginile ticăloșiei: Polițiști din Galați refuză să ajute o fată plină de sânge, posibil victima unui viol

Publicat

O anchetă internă a fost demarată la Inspectoratul de Poliție Galați, după ce doi polițiști au fost filmați în timp ce refuză să intervină pentru a ajuta o fată plină de sânge, despre care se crede că a fost victima unui viol.

Conform unor imagini filmate în weekend și postate pe Facebook, agenții stau în mașină de Poliție, deși în fața lor se afla un copil plin de sânge și în stare de șoc. În imaginile filmate de un cetățean apar fata plină de sânge, mașina de Poliție, mai mulți cetățeni și doi angajați ai unei firme de securitate.

Oamenii de pe trotuar solicită ajutorul polițiștilor care refuză să coboare din mașină, în ciuda insistențelor.

Victima pare îngrozită și refuză să vorbească cu oamenii care i-au sărit în ajutor, în timp ce polițiștii asistă pasiv la întreaga scenă.

În cele din urmă fata a fost transportată la Spitalul de Copii din Galați, iar persoana care a realizat filmarea a anunțat pe Facebook că a vizitat-o și confirmă faptul că victima a fost violată. Persoana se declară revoltată de pasivitatea polițiștilor și cere măsuri dure împotriva celor doi agenți care au refuzat să ajute victima unui viol.

”Asta deja nu mai este doar lipsă de profesionalism! Este ticăloșie în forma cea mai scabroasă. Este lipsă de elementar bun simț, de cea mai mică urmă de omenie… Nici nu mai știu ce este de fapt! Însă, în mod categoric, Poliția trebuie reconstruită, regândită, după ce în prealabil va fi temeinic curățată. Până la măduvă!” a scris pe contul său Traian Berbeceanu.

UPDATE: „Nu comentez acțiunile poliției. Fata e în afara oricărui pericol și asta e cel mai important. Copilul a fost învoit, a plecat cu bilet de voie, a fost la prietenul ei, pe care îl are de o lună. La ora actuală, ancheta a decelat că actul sexual a fost consimțit, băiatul fiind în vârstă de 15 ani.

(…) „Am stat de vorbă (cu fata n.r.) după intervenția chirurgicală. A fost consiliată psihologic, s-a discutat cu ea și, din ce ne-a relatat, nu a fost vorba de viol.

„Copilul, din punct de vedere legal, a plecat corect, cu bilet de voie, între orele 17 și 20. S-a dus la prietenul ei, asta nu mai avea de unde să știe nimeni”, a declarat directorul adjunct DGASPC Galați, Ciprian Groza.

O anchetă internă a fost demarată la Inspectoratul de Poliție Galați, după ce doi polițiști au fost filmați în timp ce refuză să intervină pentru a ajuta o fată plină de sânge, despre care se credea că a fost victima unui viol.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Anca

    luni, 05.08.2019 at 13:30

    Pana sa vorbim de pregatirea jegurilor alora ca profesionistii mamii lor trebuie sa vb de educatia,caracterul si mentalitatea majoritatii „barbatilor” educati in tara asta. Cum stam cu violenta in familii? Cate femei mor batute de „barbati”? Pai daca un jeg dinala imbraca acum.cârpa aia de uniforma, la ce sa te astepti? La ce ne asteptam cand din lipsa de personal au angajat toti căprarii. Am avut o farama de incredere in institutia asta dar ultimele evenimente mi-au nenirocit-o si pe aia. Ne ducem dra** incet dar sigur. Imi e groaza ca am de crescut copii in tata asta. Groaza!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax