Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IMM Invest: Dosarele a peste 20.000 de firme, trimise deja la bănci pentru a obține creditele garantate de stat

Publicat

bani

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a anunțat luni că a terminat de prelucrat cererile de înscriere în programul IMM Invest România înregistrate până pe 4 mai, un număr de 20.139 de solicitări din partea firmelor fiind trimise deja la băncile partenere, spre a fi analizate pentru creditare.

Aplicatia programului IMM Invest va rămâne deschisă până pe 31 decembrie 2020, având un plafon alocat de 15 miliarde de lei pentru garanții la credite.

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) a prelucrat toate cererile de înscriere în programul IMM Invest România, înregistrate până la data de 4 mai 2020, potrivit unui comunicat remis presei.

20.139 de solicitări au fost transmise către cele 22 de bănci partenere, pentru a fi analizate în vederea obţinerii acordului de finanţare. Potrivit sursei citate, în mini-vacanţa de 1 Mai, echipa FNGCIMM a procesat toate cererile înscrise în programul IMM Invest până la data de 3 mai 2020.

„Au fost primite mii de mesaje de la IMM-uri care au solicitat suportul echipei de consiliere pentru a afla modalitatea de accesare a programului şi s-au cerut clarificări sau sprijin în depăşirea unor dificultăţi apărute în procesul de înscriere. Ne-am străduit să răspundem în timpul cel mai scurt şi să oferim servicii de consiliere şi asistenţă permanentă”, se precizează în comunicat.

Reprezentanţii FNGCIMM susţin că „activitatea extrem de intensă şi susţinută” din ultimele şase zile a permis să fie respectată promisiunea făcută fiecărui IMM, ca în termen de maxim 72 de ore, să fie realizată analiza de eligibilitate a oricărei solicitări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax