Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Împăcare la Alba Iulia între Levente Polgar și Avram Iancu, după cearta pentru sanie. ”Ne cerem scuze reciproc”

Publicat

impacare

Gest frumos între sportivi. Ultramaratoniștii Levente Polgar din Aiud și Avram Iancu din Petroșani, s-au întâlnit la Alba Iulia pentru a se împăca, după ce în urmă cu câteva zile și-au aruncat acuze publice din cauza unei sănii speciale de concurs pe care sportivul din Alba i-o împrumutase celui din Hunedoara.

Cei doi au semnat chiar o scrisoare în care cei doi își cer iertare suporterilor lor pe care doresc în continuare să îi inspire pozitiv. ”Sub presiunea impulsului se fac și multe greșeli. Greșeli pe care, ulterior, le regretăm (…) Atât pentru greșeli, cât și pentru decizii pripite ne cerem scuze reciproc (…) Certuri există în orice familie, chiar și în familia sportivilor. Însă există și împăcare! Și cu sportivitate ne împăcăm regretând cele întâmplate”, au scris cei doi sportivi, apoi au semnat.

d

Avram Iancu se înfuriase după ce Levente Polgar i-a cerut sania specială pentru ultramaraton înapoi, în timp ce acesta se antrena pe distanța Petroșani – Constanța, pe motiv că i-a împrumutat-o pentru cursa de la cercul polar.

Avram Iancu va participa la Ultra Arctic 6633, cea mai dură competiție din lume, la care anul trecut a participat Levente Polgar.

Sportivul aiudean a făcut eforturi mari pentru a obține bani pentru sanie, care este foarte scumpă, iar acum i-a împrumutat-o lui Avram Iancu.

Levente Polgar a făcut istorie fiind primul sportiv fără o mână acceptat la această competiție.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ester Peony va reprezenta România la Eurovision 2019. Va cânta piesa „On a Sunday” la concursul de la Tel Aviv

Publicat

Ester Peony

Ester Peony cu piesa „On a Sunday” va reprezenta România la Eurovision 2019, concurs ce se va desfăşura în luna mai, la Tel Aviv. Show-ul selecţiei naţionale s-a desfăşurat duminică seara, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Ester Peony cu piesa „On a Sunday” (65 de puncte), Bella Santiago cu „Army of Love” (50 de puncte) […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Noi acuzaţii de practici ilegale: intervenţii estetice la coafor. Colegiul Medicilor a sesizat Poliţia

Publicat

sweet-estetix

O clinică de înfrumuseţare a fost reclamată la Poliţie pe motiv că ar face intervenţii estetice, precum injectarea buzelor și a pomeților, cu acid hialuronic, într-un coafor. Reprezentanţii Colegiului Medicilor Suceava spun că s-au sesizat după ce au văzut mai multe reclame în mediul online prin care un coafor promova găzduirea unui tur naţional. La […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: EUROVISION ROMANIA 2019, finala. Va fi votată piesa pentru participarea la concursul din luna mai

Publicat

finala eurovision romania 2019

Reprezentantul României la Eurovision 2019 şi piesa prezentată în acest concurs ce se va desfăşura în luna mai, la Tel Aviv, vor fi votate duminică, în cadrul show-ului selecţiei naţionale. Spectacolul de la Sala Polivalentă din Bucureşti va fi transmis în direct la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD şi online, pe TVR+, duminică, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

IGPR: Zeci de maşini cu defecţiuni tehnice majore, oprite în trafic. Aproape 6000 de amenzi date şoferilor, în 2 zile

Publicat

actiune politia RAR

Polițiștii și specialiștii R.A.R. au verificat în trafic, în două zile, peste 10.000 de autovehicule. Pentru defecțiuni la sistemele de frânare, direcție, iluminare sau alte nereguli care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, polițiștii au aplicat peste 5.700 de sancțiuni. Din totalul sancțiunilor contravenționale aplicate, 120 au fost pentru deficiențe ale sistemului de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate