Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Impact între două autoutilitare pe DN75, la Bistra. Un tânăr din Cluj a ajuns la spital cu leziuni grave

Publicat

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Cluj a suferit leziuni grave în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă dimineaţa pe DN75, la Bistra. Aflat la volanul unei autoutilitare, a intrat în depăşirea altui autovehicul, însă şoferul acestuia a virat stânga fără să se asigure şi cele două maşini s-au lovit.

Sâmbătă, la ora 10.55, Poliţia oraşului Cîmpeni a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DN 75, în localitatea Bistra, s-a produs un accident rutier.

La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare, care a stabilit că B.I.D. (26  de ani) din comuna Poşaga, în timp ce conducea o autoutilitară, în direcţia Bistra – Baia de Arieş, la kilometrul 84, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă în aceeaşi direcţie, de un tânăr de 20 de ani, din judeţul Cluj, care era angajat în depăşire.

În urma accidentului, tânărul de 20 de ani a suferit leziuni corporale grave şi  a fost transportat la spitalul din Cîmpeni, de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Cercetările sunt continuate, pe numele lui B.I.D. fiind întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax