Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Impact pe contrasens. Un şofer din Unirea a ajuns la spital după ce a intrat cu viteză într-o curbă, în Războieni – Cetate şi a lovit o maşină

Publicat

Un bărbat de 45 de ani din localitatea Unirea a fost rănit şi a rămas internat în spital după ce a produs un accident rutier la Războieni-Cetate. Acesta a intrat cu viteză într-o curbă şi a lovit un autoturism care circula pe sens opus.

Accidentul s-a petrecut duminică, la ora 3.02, pe DJ 107 F, pe raza localităţii Războieni –Cetate. S.Z. (45 de ani), din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din Războieni-Cetate.

În urma accidentului, cei doi conducători auto au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spitalul din Aiud pentru îngrijiri medicale, iar S.Z. a rămas internat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax