Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

“Implică-te. Salvează Pădurile!”: Concurs european cu premii destinat elevilor de gimnaziu şi liceu

elevi

Publicat

Elevii de gimnaziu și liceu sunt invitaţi să realizeze o campanie de comunicare socială pe tema protecției pădurilor lumii, în cadrul concursului european “Implică-te. Salvează Pădurile!”, organizat de Fundația TERRA Mileniul III și Asociația Alma-Ro. Echipele câștigătoare vor fi premiate cu câte 250 de euro, bani ce vor fi folosiți pentru implementarea campaniilor în școli.

Pentru a participa, tinerii trebuie să alcătuiască echipe de minimum patru elevi și un profesor coordonator și să conceapă proiectul unei campanii de comunicare prin: fotografii, filme, desene, colaje, blog, sau o combinație din cele patru.  Acest produs trebuie să demonstreze modul în care echipa dorește să se implice în conservarea, protejarea și salvarea pădurilor.

Concursul are două sectiuni de vârstă: gimnaziu (11 – 14 ani) și liceu (15 – 18 ani), fiecare secțiune fiind premiată.

Termenul limită de trimitere a lucrărilor este 15 aprilie 2013. Cele mai bune 6 lucrări, selectate de organizatori în funcție de originalitatea și impactul potențial al campaniei, vor fi publicate pe site-ul proiectului. Proiectele finaliste vor fi evaluate de un juriu internațional, iar două dintre ele vor fi desemnate câștigătoare.

Echipele câștigătoare vor fi anunțate în data de 30 mai 2013 și vor primi câte un premiu în valoare de 250 de euro. Premiul se va folosi pentru implementarea campaniei de comunicare socială la nivelul școlii.

Concursul face parte din proiectul internațional “Educație pentru management sustenabil și responsabil al pădurilor lumii”, finanțat de EuropeAid, și își propune să conștienzeze elevii cu privire la importanța pădurilor.

sursa foto: forestintheworld.org

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate