Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

IMPLICARE: O firmă din Alba produce 2500 viziere de protecție și le DONEAZĂ instituțiilor din județ care luptă cu epidemia

Publicat

O firmă din Alba Iulia face și donează, instituțiilor din tot județul Alba, 2.500 de viziere de protecție. Toate spitalele din Alba, ISU, Ambulanța, DSP și Crucea Roșie sunt printre beneficiari.

Antel SRL este o firmă cunoscută celor din Alba pentru producția de materiale publicitare și tipărituri.

Compania, înființată în anii ’90, are acum 60 de angajați care muncesc în atelierele de producție din incinta fostei fabrici de covoare INCOV Alba Iulia.

Publicitatea este unul dintre domeniile afectate grav de actuala criză declanșată de epidemia de coronavirus, însă asta nu l-a impiedicat pe Titus Biro, proprietarul companiei, să ia decizia de a contribui la limitarea efectelor acestei nenorociri care s-a abătut asupra tuturor. El s-a gândit la cei care luptă cu epidemia în primele rânduri, cei care iau zilnic contact cu posibili bolnavi și care duc lipsă de echipamente de protecție adecvate.

Titus Biro a luat legătura cu DSP Alba și s-a oferit să producă, pe baza unui model agreat și să livreze fără vreo pretenție financiară, un număr cât mai mare de viziere transparente de protecție pentru toate unitățile din Alba care au nevoie de astfel de echipamente.

În atelierele Antel se produc acum 2.500 de bucăți de viziere care vor ajunge, prin intermediul DSP Alba, la toate spitalele din județ, ISU, Ambulanță, DSP și Crucea Roșie.

Alături de cei 60 de angajați ai firmei, lucrează cot la cot cu ei și Titus Biro, pentru a putea termina și livra mai repede aceste echipamente, celor care au nevoie de ele. Vizierele sunt realizate dintr-un material plastic compozit care poate fi sterilizat și vor putea fi reutilizate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Iuliana

    miercuri, 25.03.2020 at 10:28

    Felicitări.

  2. dan

    vineri, 27.03.2020 at 09:42

    Felicitari domnilor si doamnelor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax