Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

IMPORTANT: Anunțurile de presă OBLIGATORII pentru PROIECTELE cu FINANȚARE EUROPEANĂ se pot publica și ONLINE

avatar

Publicat

ANUNȚ IMPORTANT: În atenția consultanților și solicitanților de FINANȚĂRI EUROPENE. Comunicatele de presă obligatorii pentru vizibilitatea proiectelor se pot publica de acum și ONLINE.

Orice proiect finanțat prin fonduri europene are un capitol de vizibilitate care cuprinde printre altele și publicarea unor comunicate de presă, cel puțin la începutul și la încheierea proiectului.

Până de curând legislația permitea publicarea acestor comunicate doar în presa scrisă, reducând drastic atât posibilitatea solicitanților de a alege unde să își publice aceste materiale cât mai ales reducând semnificativ impactul anunțurilor din cauza declinului accentuat înregistrat de tirajele presei scrise în ultimii ani.

Din fericire cei responsabili în această materie a fondurilor europene și aici ne referim la ministerul de resort și la autoritățile de management au sesizat schimbarea tendințelor în ceea ce privește preferințele de informare ale publicului larg și au decis să permită publicarea acestor anunțuri și în ziarele on-line cu condiția respectării manualelor de identitate vizuală. Despre acest aspect face referire ORDINUL 2476/19.03.2018, Anexa nr 8, paragraful 12 emis de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Ordinul modifică modelul contractelor de finanțare din fonduri europene.

De asemenea consultanții și solicitanții de finanțări trebuie să aleagă publicațiile on-line care au conținut de știri generaliste sau economice de interes pentru comunitate și să aibă un trafic exprimat în vizitatori unici pe lună de un nivel decent și demonstrabil.

Se elimină astfel posibile monopoluri naturale și se lărgește atât gama publicațiilor din care beneficiarii pot alege precum și adresabilitatea anunțurilor.

Alba24 îndeplinește toate criteriile de mai sus și vine în sprijinul solicitanților și consultanților de proiecte finanțate din fonduri europene punându-le la dispoziție acest serviciu necesar.

Cei interesați poți trimite solicitări pe adresa de e-mail [email protected] și vor primi răspuns în maximum 1 oră.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

Turişti răniţi pe pârtiile de la Domeniul Schiabil Şureanu. Au suferit fracturi la membre

avatar

Publicat

smurd

Doi turiști au fost răniți sâmbătă pe pârtiile de la Domeniul Schiabil Șureanu, unul cu fractură la un picior, iar celălalt la umăr. „La punctul de lucru SMURD Șureanu în cursul zilei de astăzi au fost înregistrate 2 intervenții. Un pacient cu fractură tibie stângă, care a fost predat echipajului SMURD Sebeș (sosit la întâlnire […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Radarele poliţiei pot rămâne ascunse, decizie a Curții Constituționale

avatar

Publicat

Radarele poliţiei pot rămâne ascunse. Curtea Constituţională a considerat întemeiate argumentele agenţilor şi anume că presemnalizarea aparatelor radar şi montarea lor doar pe maşini inscripţionate ar creşte numărul morţilor pe şosele. Modificările aduse sunt contrare și prevederilor din Constituție privind dreptul la viață și la integritatea fizică și psihică. Se consideră că obligativitatea acestei presemnalizări […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Președintele Klaus Iohannis, la schi în Munții Șureanu. S-a fotografiat cu turiștii

avatar

Publicat

Iohannis la schi

Nu mai este o noutate că președintele Klaus Iohannis este un pasionat al sporturilor de iarnă, în special al schiului, și nu ratează nici o ocazie de a ajunge pe pârtie la Domeniul Schiabil Șureanu. Adepții acestei zone se întâlnesc cu el destul de des. Așa s-a întâmplat și sâmbătă când președintele a fost din […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Măsuri mai drastice împotriva gripei, aplicate în spitale și școli. Două cazuri, confirmate în județul Alba

avatar

Publicat

spital campeni

Spitalele şi şcolile au primit ordin să aplice măsuri drastice ca să oprească răspândirea gripei, asta după ce boala a luat 19 vieți. Situaţia este gravă, o recunoaşte chiar ministrul Sănătăţii, care spune că România este în pragul epidemiei de gripă. „Situația este foarte gravă în acest moment, numărul cazurilor confirmate a depășit cazurile estimate. […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate