Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

IMPORTANT: Anunțurile de presă OBLIGATORII pentru PROIECTELE cu FINANȚARE EUROPEANĂ se pot publica și ONLINE

avatar

Publicat

ANUNȚ IMPORTANT: În atenția consultanților și solicitanților de FINANȚĂRI EUROPENE. Comunicatele de presă obligatorii pentru vizibilitatea proiectelor se pot publica de acum și ONLINE.

Orice proiect finanțat prin fonduri europene are un capitol de vizibilitate care cuprinde printre altele și publicarea unor comunicate de presă, cel puțin la începutul și la încheierea proiectului.

Până de curând legislația permitea publicarea acestor comunicate doar în presa scrisă, reducând drastic atât posibilitatea solicitanților de a alege unde să își publice aceste materiale cât mai ales reducând semnificativ impactul anunțurilor din cauza declinului accentuat înregistrat de tirajele presei scrise în ultimii ani.

Din fericire cei responsabili în această materie a fondurilor europene și aici ne referim la ministerul de resort și la autoritățile de management au sesizat schimbarea tendințelor în ceea ce privește preferințele de informare ale publicului larg și au decis să permită publicarea acestor anunțuri și în ziarele on-line cu condiția respectării manualelor de identitate vizuală. Despre acest aspect face referire ORDINUL 2476/19.03.2018, Anexa nr 8, paragraful 12 emis de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Ordinul modifică modelul contractelor de finanțare din fonduri europene.

De asemenea consultanții și solicitanții de finanțări trebuie să aleagă publicațiile on-line care au conținut de știri generaliste sau economice de interes pentru comunitate și să aibă un trafic exprimat în vizitatori unici pe lună de un nivel decent și demonstrabil.

Se elimină astfel posibile monopoluri naturale și se lărgește atât gama publicațiilor din care beneficiarii pot alege precum și adresabilitatea anunțurilor.

Alba24 îndeplinește toate criteriile de mai sus și vine în sprijinul solicitanților și consultanților de proiecte finanțate din fonduri europene punându-le la dispoziție acest serviciu necesar.

Cei interesați poți trimite solicitări pe adresa de e-mail [email protected] și vor primi răspuns în maximum 1 oră.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

Publicitate

ACTUALITATE

Concediul paternal ar putea să fie prelungit la 10 zile lucrătoare. Proiect legislativ, la Senat

avatar

Publicat

Concediul paternal ar putea să fie prelungit de la 5 zile cât este în prezent, la 7 zile sau chiar 10 zile lucrătoare, potrivit unui proiect de lege înregistrat la Senat.Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii concediului paternal nr.210/1999 a fost înregistrată la Senat pentru dezbatere în data de 12 octombrie. În primele trei […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Alba Iulia: Peste 3 milioane de lei pentru toalete ecologice. Primăria a lansat licitația pentru următorii patru ani

avatar

Publicat

Municipiul Alba Iulia pune la bătaie peste 3,1 milioane de lei pentru închirierea și întreținerea unor toalete ecologice, în următorii patru ani. Suma este fără TVA, dar, în urma licitației care va avea loc în 31 octombrie 2018, ar putea scădea, în cazul în care vor exista mai mulți ofertanți. Este vorba despre 57 de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman: PSDragnea taie 226 de posturi didactice în județul Alba

avatar

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a transmis că sub conducerea PSD-ALDE, problemele din educație s-au adâncit și mai mult. „În calitate de parlamentar PNL de Alba am atras atenția de nenumărate ori asupra modului total neprofesionit prin care Inspectoratul Școlar Județean înțelege să conducă destinele învățământului din Alba. Spun asta pentru că pe cei […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

METEO de WEEKEND în ALBA: Vremea se răceşte şi va ploua. Prognoza pentru perioada 19-21 octombrie

avatar

Publicat

Temperaturile mai scad cu câteva grade, în acest weekend, în judeţul Alba. Maximele vor fi de 19 grade, vineri şi coboară la 15 grade, duminică. La munte, pe timp de noaptea, vor fi temperaturi cu valori sub zero grade Celsius. De asemenea, sunt anunţate perioade cu ploi.Vă prezentăm condiţii meteo în localităţi din Alba, în […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate