Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

IMPORTANT: Anunțurile de presă OBLIGATORII pentru PROIECTELE cu FINANȚARE EUROPEANĂ se pot publica și ONLINE

Publicat

ANUNȚ IMPORTANT: În atenția consultanților și solicitanților de FINANȚĂRI EUROPENE. Comunicatele de presă obligatorii pentru vizibilitatea proiectelor se pot publica de acum și ONLINE.

Orice proiect finanțat prin fonduri europene are un capitol de vizibilitate care cuprinde printre altele și publicarea unor comunicate de presă, cel puțin la începutul și la încheierea proiectului.

Până de curând legislația permitea publicarea acestor comunicate doar în presa scrisă, reducând drastic atât posibilitatea solicitanților de a alege unde să își publice aceste materiale cât mai ales reducând semnificativ impactul anunțurilor din cauza declinului accentuat înregistrat de tirajele presei scrise în ultimii ani.

Din fericire cei responsabili în această materie a fondurilor europene și aici ne referim la ministerul de resort și la autoritățile de management au sesizat schimbarea tendințelor în ceea ce privește preferințele de informare ale publicului larg și au decis să permită publicarea acestor anunțuri și în ziarele on-line cu condiția respectării manualelor de identitate vizuală. Despre acest aspect face referire ORDINUL 2476/19.03.2018, Anexa nr 8, paragraful 12 emis de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Ordinul modifică modelul contractelor de finanțare din fonduri europene.

De asemenea consultanții și solicitanții de finanțări trebuie să aleagă publicațiile on-line care au conținut de știri generaliste sau economice de interes pentru comunitate și să aibă un trafic exprimat în vizitatori unici pe lună de un nivel decent și demonstrabil.

Se elimină astfel posibile monopoluri naturale și se lărgește atât gama publicațiilor din care beneficiarii pot alege precum și adresabilitatea anunțurilor.

Alba24 îndeplinește toate criteriile de mai sus și vine în sprijinul solicitanților și consultanților de proiecte finanțate din fonduri europene punându-le la dispoziție acest serviciu necesar.

Cei interesați poți trimite solicitări pe adresa de e-mail publicitate@alba24.ro și vor primi răspuns în maximum 1 oră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax