Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

IMPORTANT: Anunțurile de presă OBLIGATORII pentru PROIECTELE cu FINANȚARE EUROPEANĂ se pot publica și ONLINE

Publicat

ANUNȚ IMPORTANT: În atenția consultanților și solicitanților de FINANȚĂRI EUROPENE. Comunicatele de presă obligatorii pentru vizibilitatea proiectelor se pot publica de acum și ONLINE.

Orice proiect finanțat prin fonduri europene are un capitol de vizibilitate care cuprinde printre altele și publicarea unor comunicate de presă, cel puțin la începutul și la încheierea proiectului.

Până de curând legislația permitea publicarea acestor comunicate doar în presa scrisă, reducând drastic atât posibilitatea solicitanților de a alege unde să își publice aceste materiale cât mai ales reducând semnificativ impactul anunțurilor din cauza declinului accentuat înregistrat de tirajele presei scrise în ultimii ani.

Din fericire cei responsabili în această materie a fondurilor europene și aici ne referim la ministerul de resort și la autoritățile de management au sesizat schimbarea tendințelor în ceea ce privește preferințele de informare ale publicului larg și au decis să permită publicarea acestor anunțuri și în ziarele on-line cu condiția respectării manualelor de identitate vizuală. Despre acest aspect face referire ORDINUL 2476/19.03.2018, Anexa nr 8, paragraful 12 emis de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Ordinul modifică modelul contractelor de finanțare din fonduri europene.

De asemenea consultanții și solicitanții de finanțări trebuie să aleagă publicațiile on-line care au conținut de știri generaliste sau economice de interes pentru comunitate și să aibă un trafic exprimat în vizitatori unici pe lună de un nivel decent și demonstrabil.

Se elimină astfel posibile monopoluri naturale și se lărgește atât gama publicațiilor din care beneficiarii pot alege precum și adresabilitatea anunțurilor.

Alba24 îndeplinește toate criteriile de mai sus și vine în sprijinul solicitanților și consultanților de proiecte finanțate din fonduri europene punându-le la dispoziție acest serviciu necesar.

Cei interesați poți trimite solicitări pe adresa de e-mail [email protected] și vor primi răspuns în maximum 1 oră.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Atenţionare COD GALBEN de FURTUNI şi ploi torenţiale în ALBA şi alte judeţe din ţară. Disconfort termic ridicat

Publicat

nori furtuna

Meteorologii au emis o nouă atenţionare Cod Galben de furtuni, ploi torenţiale vijelii şi grindină, pentru Alba şi alte judeţe din ţară, valabilă până luni seara. De asemenea, disconfortul termic va fi ridicat la orele amiezii. COD GALBEN: luni, 17 iunie, orele 12.00-23.00 În intervalul vizat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alegeri la USR Alba. Cine va conduce organizația județeană în următorii doi ani

Publicat

usr alba

Filiala Județeană USR Alba are o nouă echipă de conducere. Beniamin Todosiu a fost reales președinte în cadrul Conferinței Județene. De asemenea, Horșa Ionuț, Cătalin Cacovean, Adrian Chivoiu, Cristi Campean, Marius Rof și Nemes Claudiu au fost aleși vicepreședinți. Alegerile pentru noua echipă de conducere a partidului au avut loc în data de 16 iunie.  […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

EVALUAREA NAȚIONALĂ clasa a VIII-a. MARȚI, prima probă – Limba și literatura română. Ce trebuie să știe elevii

Publicat

examen

Peste 2.500 de elevi de clasa a VIII-a din Alba, alături de colegi din țară, sunt așteptați de marți, 18 iunie, la examenul de Evaluare Națională. Prima probă este cea de Limba și literatura română, potrivit calendarului Ministerului Educației Naționale. Rezultatele vor fi cunoscute în 25 iunie, iar cele finale, după contestații, în 29 iunie. […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

REGULI pentru PICNIC în Alba. Recomandări în a doua zi de Rusalii pentru cei care vor să se relaxeze la un grătar

Publicat

gratar picnic

Minivacanţa de Rusalii se apropie de sfârşit, însă, dacă doriți să vă relaxați în natură la un grătar, vă reamintim regulile de respectat în locațiile de pe spațiile publice pe care le alegeți. Indiferent dacă alegeți zonele amenajate pentru picnic sau nu, vi se reamintește să aveți grijă la supravegherea focului, să nu poluați apele, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate