Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Importurile unor produse din China ar putea fi blocate, din cauza epidemiei de coronavirus. Ce solicită ANPC

Publicat

Răspândirea rapidă a cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus ar putea bloca importurile anumitor produse din China, în România. Protecția Consumatorului a cerut sprijin Direcției de Sănătate Publică pentru a împiedica punerea pe piață a unor produse chinezești.

Interdicţia vizează portul Constanța și s-ar putea referi, în primul rând, la produse textile, la cosmetice şi la jucării pentru că sunt foarte multe astfel de produse importante din China, iar portul este locul pe unde intră cele mai multe produse chinezeşti, scrie digi24.ro.

Reprezentanţii ANPC consideră că ar putea fi un pericol pentru români.

ANPC a transmis o solicitare către Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, către Direcţia Generală a Vămilor și Biroul Vamal de Frontieră Constanţa Sud, în acest sens.

Reamintim că, în China, până acum, 81 de persoane au murit după ce s-au infectat cu coronavirus. În România, o posibilă infectare cu virusul mortal este monitorizată în Bacău, unde un student s-a întors recent din țara asiatică și a avut simptome de gripă. Acesta va fi transferat la Institutul Matei Balș din București.

sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax