Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Împreună sub bradul de Crăciun”. Eveniment pentru comunitate, la Ocna Mureș, în 21 decembrie

Publicat

La Ocna Mureș, locuitorii sunt invitați, în 21 decembrie, la un eveniment menit să recreeze atmosfera sărbătorilor din ajunul Crăciunului, în centrul orașului.

Este inițiativa unuia dintre locuitori, care dorește să ofere ocazia ocnamureșenilor să ”dea înapoi ceva orașului” și ”să o facă cu drag”, dar și să se bucure de cele mai simple momente.

Întâlnirea va fi sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 18.00, lângă bradul de Crăciun din parcul de lângă Casa de Cultură.

”Așa cum, în ajun de Crăciun ne adunăm lângă brad toată familia acasă, așa să o facem pe 21 decembrie, ora 18.00 în centrul orașului, să ne adunăm toată suflarea orășelului nostru.

Să bem un ceai sau vin fiert, chiar cafea, să ascultăm colinde și să mâncăm o felie de cozonac. Și să povestim. Vom face poze, vom glumi și vom simți că suntem o mare familie. Să ne amintim că trăim împreună cu bune și rele, că viața trece repede pe lângă noi și uităm să ne bucurăm de cele mai simple momente.

Iar dacă vom avea și colindători și mai bine, cred că o să găsim cumva să îi răsplătim. Este prilejul să dăm înapoi orașului ceva și o facem cu drag”, este mesajul organizatorului.

Un eveniment similar s-a desfășurat acum șase ani și s-a numit ”O poză sub bradul de Crăciun”, fiind organizat de aceeași persoană. Atunci, participanții au încropit câteva pachete cu dulciuri, cozonaci și portocale, aduse de acasă și au colindat vârstnicii de la Unitatea Medico-Socială din Ocna Mureș.

”De când nu ai mai zâmbit? De când nu ai stat la o vorbă cu prietenul tău din copilărie pe care nu l-ai văzut demult? De când tot treci prin oraș pe lângă vecinul, prietenul sau o rudă mai îndepărtată și nu ai zis decât un fugar salut? Ei bine STOP! Rupe 1-2 ore din timpul tău și vino să ne întâlnim. Pur și simplu! Măcar acum în preajma Crăciunului”, mai spune organizatorul.

AICI, detalii despre mobilizarea pentru eveniment.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax