Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Împușcături și o urmărire ca în filme în cartierul Petrești din Sebeș

politie noaptea

Publicat

Urmărire cu focuri de armă ca în filme pe o strada din Petrești. În timp ce acționatu pe raza localității, polițiștii au semnalizat un automobil aflat în trafic să se oprească pentru un control de rutină. Șoferul nu a respectat semnalul  și și-a continuat drumul. În acel moment polițiștii au trecut la urmărirea autovehiculului și au tras două focuri de armă. Șoferul și patru pasageri au oprit și au abandonat autoturismul. Ulterior șoferul a fost identificat și s-a aflat că acesta nu poseda permis de conducere.

La data de 2 octombrie 2018, în jurul orei 19.30, poliţiştii rutieri din Sebeş, în timp ce acţionau pe raza localităţii Petreşti, au efectuat semnal regulamentar de oprite unui autoturism. Şoferul acestuia nu a respectat semnalul poliţistului, continuându-şi drumul, spre strada Molidului.

Poliţiştii au trecut la urmărirea autoturismului şi au efectuat două focuri de avertisment, în plan vertical. Şoferul a oprit şi, împreună cu alte 4 persoane, a abandonat autoturismul.

Ulterior, conducătorul auto a fost identificat de poliţişti, care, în urma verificărilor efectuate, au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate