Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

În 14 iulie: Tinerii liberali din Alba își aleg Biroul Politic. Vezi cine ar putea candida pentru funcția de președinte și condițiile de înscriere

Publicat

La două săptămâni după Conferința Județeană a PNL Alba, duminică, 14 iulie, tinerii liberali își vor alege noul Biroul Teritorial, pentru viitorii 2 ani. Singurele condiții pentru a putea candida sunt vechime în partid de minim 6 luni și vârsta maximă de 35 de ani. Cei interesați de a deveni membru sau chiar președinte al BPT al TNL Alba, pot să își depună candidaturile până vineri, 12 iulie, la ora 16.00.

În ultimele luni, organizația din Alba a tinerilor liberali a traversat o perioadă controversată. După demisia lui Rareș Buglea din funcție, în urma postării de pe Facebook referitoare la sterilizarea femeilor rome, conducerea TNL a fost preluată interimar de Ovidiu Ciucur, de la Cugir. Acesta a fost numit în funcție de către Biroul Național al TNL, cu toate că, potrivit liberalilor, conducerea interimară i-ar fi revenit primului vicepreședinte, Radu Cristian.

Până în prezent, o singură candidatură a fost anunțată pentru funcția de președinte TNL Alba, cea a lui Radu Cristian. Potrivit purtătorului de cuvânt Adrian Simion, cel mai probabil, acesta nu va fi singur în cursa pentru funcția de conducere.

Biroul Politic Teritorial al TNL Alba are următoarea structură, potrivit statutului: între 15 și 21 membri (din care 1 președinte) + 5 – 7 supleanți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bratianu

    miercuri, 03.07.2013 at 09:15

    Cui ii pasa ce fac tinerii liberali, pe o vreme ca asta? am deschis articolul doar ca sa scriu acest comentariu… nu l-am citit.
    mai dati-i dra_cu de liberali ca e plin siteul de ei. si la voi si la unirea. am inceput sa renunt sa mai citesc ziare si sa mai intru pe facebook. nu este site de stiri fara sa fie roman acolo, nu exista link share fara roman. nu mai pot!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax