Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În 19 aprilie | Bursa locurilor de muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă în Alba Iulia

Publicat

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba organizează Bursa generală a locurilor de muncă, în data de 19 aprilie, începând cu ora 9.30, în Sala de conferinţe situată în Alba Iulia, Str. Bucovinei, nr. 6, în zona Piaţa Centru.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Bursa generală a locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale sau în ultimă instanţă, să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba îi invită pe toţi agenţii economici interesaţi de această acţiune să-şi prezinte intenţia de participare la: Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – Str. Nicolae Titulescu, nr. 10B, bl. „Columna” – tel. 0258831137, fax: 0258811470 sau e-mail: ajofm@ab.anofm.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax