Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În afara tiparelor: Idei personalizate şi decoruri unicat pentru Crăciun. Trei albaiulience au transformat o pasiune într-o muncă de pionierat

Publicat

Împodobirea casei şi bradului de Crăciun este un moment important pentru familiile care doresc să petreacă sărbătorile aşa cum se cuvine. Şi, pentru cei mai pretenţioşi, ornamentele alese vor fi în pas cu ultimele trenduri, asortându-le în culorile anului 2013 şi cu personalitatea fiecăruia. Şi, dacă sunteţi în pană de idei, vă anunţăm că trei albaiulience talentate ştiu să vă dea idei personalizate.

Crăciunul bate la ușă, casele așteaptă să fie împodobite, iar tot mai mulți albaiulieni se arată dornici de a avea parte de cel puțin un ornament unicat, original pentru anul acesta. Fie că preferaţi stilul tradițional sau vă doriţi decoraţiuni mai speciale pentru brad, puteţi avea cel mai frumos şi mai original împodobit brad din oraş, cu ajutorul unor stilişti.

Nicoleta Oprea, Violeta Fiț și Georgia Colnic au transformat o pasiune cu multe satisfacții într-o manifestare artistică plină de autenticitate şi prospeţime. Cele trei tinere realizează aproape o muncă de pionierat. Inventive şi perseverente, fetele sunt hotărâte să răzbată prin greutăţi de tot felul şi să se impună ca realizatori de evenimente pe piaţa locală. Urmăresc simplitatea şi calitatea în crearea celor mai frumoase decoruri și elemente specifice nunților, botezurilor și petrecerilor tematice, îmbinând propria creativitate cu tendinţele actuale. Din dorința de a evita banalul au ajuns promotoarele unui curent îmbrățișat de tot mai mulți tineri care își doresc evenimente speciale, de poveste. Deși au început totul în urmă cu un an, Nicoleta, Violeta și Georgia au reușit ca într-un timp foarte scurt să obțină tot mai multe solicitări demonstrând că atunci când pasiunea întâlneşte talentul şi îndemânarea pot ieşi lucruri minunate.

Tinerele albaiulience se ghidează după simţul frumosului şi ideea de a face lucruri diferite. De aici, un sigur pas până la artă și creații unicat. Ceea ce iese din mâna lor face dovada că momentele fericite pot fi condimentate cu îndrăzneală. „Încercăm să realizăm un decor original, cautăm noutatea și frumosul în tot. Din crengi de copac, frunze, flori, plastic, material, lucruri vechi, dar cu rezonanță pentru adresant, lucrăm totul cu interes maxim. Dacă este nevoie, adunăm singure materialele necesare, le pictăm și le dăm forma dorită chiar, dacă acest lucru poate să dureze. Amenajarea unui astfel de eveniment poate dura și o săptămână”, ne spune Nicoleta.

Indiferent dacă veţi achiziționa un brad natural sau unul artificial, unul înalt sau altul mai scund, acesta nu va trebui să lipsească din atmosfera Crăciunului. Specialiștii în decorațiuni de Crăciun sunt de părere ca se poate alege o singură nuanță pentru împodobirea bradului sau se poate alege varianta folosirii a două culori asortate cât mai plăcut.

Nicoleta MATEIU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate