Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În Alba, PSD și ALDE vor fi adversari politici doar în 2020. Ce spun președinții organizațiilor județene

Publicat

YouTube video

Președintele Alianței Liberalilor și Democraților din Alba, Ioan Lazăr, a spus joi, într-o conferință de presă comună PSD – ALDE, că Partidul Social Democrat va fi principalul adversar politic al partidului, la algerile din 2020.

„Toată lumea știe, noi suntem acum parteneri cu PSD-ul, dar alegerile din 2020 sau poate și alegerile europarlamentare, în aceste alegeri vom fi adversari politici. Deaba încercăm să dregem busuiocul. Sper ca până atunci să avem o colaborare bună și atunci să ducem o campanie corectă, bărbătească, fără acuze <penale>. Principalul adversar politic al ALDE în 2020 este PSD, pentru că ALDE va fi principalul partid de dreapta, partid liberal de dreapta”, a explicat Ioan Lazăr.

„Noi PSD-ul suntem în aceeași formațiune cu ALDE și la guvernare acum și sunt convins că în 2020 vom fi eventual rivali, nicidecum adversari. Adversarul nostru în județul Alba este PNL-ul, fostul PDL. Am foarte mulți colegi din PSD și din ALDE care spun că au tot felul de cereri de la parlamentari de la PNL care se îndreaptă mai mult spre ALDE dar și spre PSD. Oamenii văd că Parlamentul nu are opoziție. Sunt bucuros că această formațiune PSD-ALDE funcționează perfect și s-a văzut și la vot”, a completat președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Ioan Lazăr spune că sunt mulți din vechiul PNL care așteaptă „un semnal de la vârf” pentru a trece la ALDE.

„Am avut discuții cu foarte mulți adevărați liberali care au fost în vechiul PNL. Sunt foarte mulți doritori. Așteaptă un semnal de la vârf, să se întâmple ceva la vârful clasei politice, iar atunci va fi o trecere masivă a celor din vechiul PNL spre ALDE. Nu trebuie să îi băgăm în seamă pe cei care sunt consilieri, vicepreședinți, discut cu simpli membrii care spun că nu o să mai voteze în niciun caz cu PNL. Așa ca să vină să se înscrie în ALDE, v-am dat exemple acum două – trei luni. Este vorba de fosta organizație Aiud, s-au înscris în ALDE. La Teiuș au trecut câțiva și vor trece mai mulți. Pentru mine cel mai important nu sunt acei câțiva lideri ci acei mulți care votează și care duc mesajul lui Călin Popescu Tăriceanu și al ALDE”, a mai declarat Ioan Lazăr.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax