Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În aproximativ două săptămâni, județul Alba va avea o stemă nouă. Vezi precizările reprezentanților Consiliului Județean

Publicat

Autoritățile județene din Alba pregătesc o nouă surpriză cetățenilor: o stemă a județului, care va conține și însemne ale regalității. Stema județului Alba este în stadiu de proiect, iar machetele vor fi făcute publice în aproximativ două săptămâni, după cum a declarat, joi, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman. 

„În două săptămâni, o să vă putem pune la dispoziție noile machete pentru stema județului Alba. O să vedeți că ceea ce înseamnă coroana regală pentru județul Alba va fi o stemă care ne va reprezenta cu cinste. Suntem mândri că putem avea astfel de simboluri și putem fi promovați în Europa prin astfel de simboluri”, a declarat Florin Roman.

„Am avut de-a lungul timpului intenţia de a face ce se întâmplă acum, dar nu am făcut din cauza unor evenimente electorale. Știm că va isca dezbateri foarte interesante, dar știm că asta trebuie să facem”, a adăugat preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax