Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

În august, la Alba Iulia: Truck Tuning Art, prima ediţie. Camioane tunate în Cetatea Alba Carolina

Publicat


camioane tunate cetate

În luna august, Cetatea Alba Carolina va fi „vizitată” de zeci de camioane tunate, pe care proprietari din ţară şi străinătate le vor prezenta la Truck Tuning Art. Evenimentul este iniţiativa unei companii locale de transport şi este menit să promoveze pasiunea pentru tunning cu „mare greutate”.

Aflat la prima ediţie, Truck Tuning Art se desfăşoară la Alba Iulia în perioada 2-4 august şi nu are taxă de participare.

Participanţii vor fi întâmpinaţi vineri, 2 august, de la ora 16.00, de gazde şi îndrumaţi spre locaţia principală, o pensiune în apropierea oraşului. Urmează party în aer liber şi a doua zi, sâmbătă, 3 august, coloana de camioane se va îndrepta spre Cetatea Alba Carolina.

camioane tunate cetate

Autovehiculele, adevărate bijuterii „de mare tonaj”, vor fi expuse în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Sâmbătă seara, camioanele vor fi conduse într-un tur prin oraş, astfel încât cei pasionaţi de tunning şi nu numai să aibă posibilitatea să le vadă în mişcare.

Duminică, 4 august, acestea vor fi evaluate şi se vor acorda premii la categorii precum Best Interior, Best Paint, Best Sound, Best Exhaust Sound sau Best Power.

De asemenea, se va acorda premiul “Cel mai tare din parcare”, pe care-l va primi camionul cel mai apreciat de public, prin vot la faţa locului.

Show-ul va fi condimentat cu un concurs Miss Track Tuning Art.

Programul ar putea suferi modificări, detaliile organizatorice fiind stabilite în această perioadă.

Mai multe informaţii, pe pagina de Facebook a evenimentului, AICI.

 

 


TOP articole in ultimele 3 zile


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

Modernizarea Colegiului Economic din Alba Iulia: Costul lucrărilor urcă la aproape un milion de euro, bani din bugetul local

Publicat

economic

Costul modernizărilor de la sediul Colegiului Economic din Alba Iulia urcă la aproape un million de euro, din cauza unor lucrări suplimentare, neprevăzute în stadiul de proiect. Acești bani vor fi suportați de la bugetul local, suma fiind mai mare față de cea așteptată din fondurile PNDL. Investiția actualizată intră la aprobare în ședința Consiliului […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Diurnele militarilor, polițiștilor și jandarmilor care au misiuni în străinătate au fost majorate

Publicat

parada militara bucuresti

Diurnele militarilor, jandarmilor și polițiștilor care desfășoară misiuni în străinătate au fost majorate. Detaliile se regăsesc HG 46/2020, publicată luni în Monitorul Oficial. Ofițerii vor primi 140 de euro/zi, maiștrii militari, subofițerii, agenții de poliție și agenții de poliție penitenciară – 130 de euro/zi și alte categorii de personal – 120 de euro/zi, dacă participă […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Guvernul schimbă modalitatea de alegere a președinților de consilii județene. Proiect de ordonanță de urgență

Publicat

Guvernul va schimba din nou modalitatea de alegere a președinților de consilii județene. Vor fi aleși din nou din rândul consilierilor județeni, prin votul acestora. Procedura va fi modificată prin ordonanță de urgență. În vara anului 2019, Guvernul Dăncilă a adoptat o ordonanță de urgență potrivit căreia președinții de consilii județene urmau să fie aleși […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

USR și PLUS intenționează să fuzioneze. Congresul ar urma să se desfășoare în luna iulie

Publicat

ciolos barna

USR și PLUS au decis fuziunea celor două formațiuni. Congresul ar urma să aibă loc în luna iulie, fiind cerut mandat din partea organizațiilor. „​Birourile Naționale ale USR PLUS au decis, luni, în ședința comună de alianță, să solicite organizațiilor un mandat pentru organizarea unui congres de fuziune în luna iulie. Decizia va fi luată […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate