Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În cătuşe la spitalul din Cugir, după ce a ameninţat personalul medical. Bărbat de 47 de ani, amendat cu 2.000 de lei de jandarmi

Publicat

arestat, catuse Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Cugir a fost amendat cu 2.000 de lei de jandarmi după ce a înjurat şi ameninţat personalul medical de la spital, care urmau să-i recolteze probe biologice pentru a stabili dacă a condus sub influenţa alcoolului. Din cauza comportamentului violent, oamenii legii au fost nevoiţi să-i pună cătuşe.

Incidentul s-a petrecut la Spitalului Orăşenesc Cugir, joi în jurul orei 08.00, când un bărbat a fost condus de un echipaj mixt de ordine si siguranţă publică, format dintr-un jandarm şi un poliţist, pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Extrem de agitat, bărbatul a înjurat personalul medical şi, prin ameninţări cu acte de violenţă, a încercat să-l determine să nu îndeplinească procedurile medicale presupuse de prevederile legale.

Citeşte mai multe detalii pe Cugir24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax