Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În Club Stage din Alba Iulia se petrece româneşte, patru nopţi. Paraziţii, U Nights cu Ibiza Experience, Lidia Buble şi afterparty de 1 Decembrie

Publicat

Alba100 De vineri şi până luni, în Club Stage din Alba Iulia se petrece româneşte. Amatorii de distracţie au parte de show-uri unul şi unul, Paraziţii, U nights, Lidia Buble şi petrecerea de 1 Decembrie.

„Vinovaţi” de show-ul de vineri seara din Club Stage sunt una dintre cele mai tari trupe de hip-hop din România, Paraziţii, care vor susţine un concert la after party-ul de la Balul Bobocilor al Liceului Sportiv.

Sâmbătă, noapte albă în cel mai mare club din oraş, cu cei de la U Nights într-un show incendiar, „Ibiza Experience”.

La Alba Iulia se sărbătoreşte în avans Ziua Naţională a României. Astfel că distracţia din Club Stage începe de duminică, când puteţi sărbători şi Sf. Andrei, în compania prietenilor într-un concert live susţinut de Lidia Buble.

Luni, albaiulienii şi nu numai pot să spună „La mulţi ani România” şi la afterparty-ul din Stage. De la ora 23.00 sufletul de român

La petrecerea de sâmbătă, albaiulienii ridică mâinile la unison, în aşteptarea climaxului muzical. Cel mai important party din acest an, ajunge pentru prima oară în Alba Iulia. Este vorba de cel mai premiat show de club din Ibiza. Luciano Sultan, unul dintre cei mai cunoscuţi performeri de pe marile scene ale festivalurilor internaţionale cum sunt ”White Sensation” sau ‘’Tomorrowland’’, vine în cel mai mare club din Alba Iulia, Club Stage.

De la ora 23.00 la pupitru urcă Christian Lepah, dj-ul considerat ‘’o revelaţie’’ în industria dj-ilor autohtoni, ştafeta o preia apoi un vibe amplificat prin suport local de către Tudor Marciu, unul dintre componenţii proiectului Moving Elements.

U Nights reprezintă noul standard în rândul emisiunilor cu profil clubbing din România, fiind singura producţie de gen din Europa de Est care a fost invitată la „Ibiza DJ Music Awards”, singura care se bucură de emisie în HD şi singura care promovează un format de standard internaţional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax