Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În comuna Rădeşti se execută lucrări pe circa 7 km pentru alimentarea cu apă a satelor Leorinţ şi Meşcreac

Publicat

Luni, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel şi vicepreședintele CJ, Alin Cucui au fost în inspecţie de lucru la șantierul deschis în comuna Rădești, pentru alimentarea cu apă a satelor Leorinț și Meșcreac. În această zonă se execută lucrări de aducțiune a apei potabile pe o distanță de circa 5 kilometri, precum și lucrări la rețeaua de distribuție din satul Leorinț, pe circa 2 kilometri.

De asemenea, continuă și lucrările la sistemul microregional ce va aduce apă potabilă din magistrala Alba Iulia – Sebeș, la robinetele locuitorilor din comunele Cut, Cîlnic, Șpring, Doștat și din localitatea Răhău.

Investiția presupune montarea de conducte pe o lungime totală de circa 45 de kilometri și realizarea a 8 gospodării de apă, stații de clorinare, stații de pompare și rezervoare de mare capacitate, iar valoarea totală se ridică la aproape 6 milioane de lei + TVA, bani proveniți din bugetul propriul al Consiliului Județean Alba.

Lucrările au avansat într-un ritm foarte bun și se lucrează deja în zona localității Cunța, astfel că se așteaptă ca investiţia să fie finalizată în circa un an.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax