Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În comuna Șpring investițiile s-au decis la referendum. Apa și canal, de la primar, pentru satul cu prezența cea mai mare la vot

Publicat

primar Spring

Un primar din Alba încearcă să convingă cât mai multă lume să vină la referendum cu o promisiuna că în satul în care se vor prezenta cei mai mulţi alegători la votul pentru referendum se va demara investiţia privind introducerea apei potabile în comună.

Această realitate paralelă se derulează duminică, 7 octombrie 2018, în comuna Şpring. Primar este aici Daniel Gheorghe Rusu, fost PDL, fost PNL, fost PC, în prezent membru ALDE. Acesta a promovat o postare pe reţeaua Facebook prin care cheamă cât mai multă lume la vot şi promite ca satul în care se vor prezenta cei mai mulţi oameni la referendum va fi primul în ceea ce priveşte demararea investiţiei privind introducerea reţelei de apă potabilă, scrie adevărul.ro.

Mulţumesc din suflet tuturor celor care ieri şi astăzi şi-au exprimat dreptul de vot … asta arată respect faţă de mine şi faţă de comună! Peste maxim o lună vor începe lucrările de investiţie Distribuţie apă în comuna Şpring. În semn de respect pentru locuitorii satului cu cel mai mare procent la VOT… voi începe lucrările din acea localitate. Vă mulţumesc încă o dată şi vă aştept la vot în număr cât mai mare”, a scris primarul Daniel Rusu, care a oferit şi cifre ale prezenţei la vot în satele Cunţa, Draşov, Şpring şi Vingard.

Datele oficiale ale prezenţei de la ora 16.00 arată satul Şpring, în continuare, pe primul loc cu 163 de voturi şi 28,15% prezenţă, urmat de Cunţa cu 109 voturi şi 22,99% prezenţă.

sursa: avevărul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax