Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În loc de telefon mobil de ultimă generaţie, un albaiulian a primit o bucată de gresie. „Țeparul” a fost identificat de jandarmi

Publicat

DSCN6551 O tranzacţie care părea foarte profitabilă s-a dovedit un mare fiasco pentru un bărbat din Alba Iulia. Aflat, la sfârşitul săptămânii trecute, în faţa unui local situat pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, a fost abordat de un necunoscut şi întrebat dacă doreşte să cumpere un telefon mobil. Cu toate că aparatul era de ultimă generaţie şi ofertantul dorea în schimbul lui doar o sumă derizorie, albaiulianul nu a bănuit că ar putea să fie înşelat şi s-a grăbit să achite preţul solicitat. Abia după plecarea în mare grabă a vânzătorului a verificat aparatul pe care l-a achiziţionat şi, în locul acestuia, în husa primită „cadou”, a găsit o bucată de gresie.

Imediat a sunat la 112, iar un echipaj de jandarmerie a răspuns prompt solicitării. Pornind de la semnalmentele oferite de păgubit, a fost căutat presupusul autor şi identificat în scurt timp. Se numeşte Mitică A., este în vârstă de 35 de ani şi locuieşte în Bucureşti. În cauză, jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

Pentru prevenirea acestor situaţii, jandarmii atrag din nou atenţia cetăţenilor să nu cumpere diverse produse oferite de comercianţii ambulanţi deoarece, deşi preţul poate fi atractiv, marfa are de cele mai multe ori o calitate îndoielnică, nu poate fi folosită conform destinaţiei şi chiar poate duce la apariţia unor îmbolnăviri sau accidentări. Mai mult, aşa cum am văzut şi din cazul de faţă, cumpărătorii pot fi victimele unor fapte de înşelăciune.

„Facem apel la cetăţeni să sesizeze la 112 actele de comerţ desfăşurate în afara cadrului legal şi îi asigurăm că vom acţiona prompt pentru identificarea vinovaţilor ori de câte ori vom fi solicitaţi”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax