Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În MARTIE: A doua ediţia „Alba Iulia City Race”. Altletul Marian Oprea, ambasadorul competiţiei sportive din 2015

Publicat

alba iulia city race În 14 martie 2015, în Alba Iulia are loc cea de-a doua ediţie a competiţiei „Alba Iulia City Race”. Ambasadorul ediției cu numărul doi a fost desemnat  Marian Oprea, declarat cel mai bun atlet român în 2013, vicecampion olimpic în proba de triplu salt. 

După succesul înregistrat anul acesta, când la startul primei ediție a competiției s-au aliniat aproximativ 600 de participanți, Consiliul Județean Alba, Primăria Alba Iulia şi Asociația nonprofit Sport la Orice Vârstă organizează, în data de 14 martie 2015, cea de-a doua ediție a competiției atletice „Alba Iulia City Race”, eveniment sportiv care îi va alinia la start pe cei mai buni atleți ai momentului din România, o serie de alergători de certă valoare din străinătate dar și un număr important de alergători amatori.

Probele din cadrul competiției, la care așteptăm peste 800 de participanți, vor fi aceleași ca și la prima ediție, astfel încât să fie accesibile oricărui doritor de mișcare în aer liber, una dintre curse fiind special dedicată copiilor:

Semimaraton –  pe distanța de 21 km cu o diferență de nivel de 700 m,

Cros – pe distanța de 10 km cu o diferență de nivel de 300 m,

Kids Race – destinată copiilor pe distanța de 2,6 km (în interiorul șanțurilor cetății).

Startul înscrierilor pentru această competiție s-a dat în urmă cu câteva zile, iar cei peste 100 de participanți deja înscriși până la acest moment, ne fac încrezători că Alba Iulia City Race” devine, de la o ediție la alta, un punct de reper tot mai important pe harta competițiilor atletice de mare valoare din România.

De asemenea premiile substanțiale puse în joc de către organizatori constituie un stimulent important pentru sportivii de valoare. Toate detaliile despre această competiție le găsiți pe noul site oficial al competiției, albaiulia.cityrace.ro sau pe pagina de Facebook.

După ce prima ediție a fost promovată de către Ana Maria Brânză, cea mai bună spadasină din lume în anul 2013, ambasadorul ediției cu numărul doi a fost desemnat  Marian Oprea, declarat cel mai bun atlet român în 2013, vicecampion olimpic în proba de triplu salt.

Prima ediție a “Alba Iulia City Race” a fost o manifestare sportivă de amploare care, prin numărul participanților și prin ecourile pe care le-a generat în mediul sportiv, profesionist și amator din România și din străinătate, precum și în mass-media, a contribuit semnificativ la promovarea ideii de viață sănătoasă prin practicarea sportului și a făcut cunoscute frumusețile și potențialul turistic al Cetății Alba Carolina și ale județului Alba.

foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax