Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În martie: Cetatea din Alba Iulia, promovată de Primărie şi Consiliul Judeţean la târgurile de turism de la Cluj şi Bucureşti

Publicat

Echipa municipiului Alba Iulia va fi prezentă, timp de două săptămâni, la evenimente turistice naţionale importante, pentru promovarea Cetăţii Alba Iulia. Este vorba despre târgurile de turism organizate la Cluj-Napoca şi Bucureşti.

În acest sfârşit de săptămână, Cetatea Alba Carolina va fi prezentată la târgul de vacanţe de la Cluj-Napoca, împreună cu Legiunea Romană. Evenimentul se desfăşoară la Expo Transilvania şi echipa albaiuliană va încerca să-i convingă pe turiştii din Transilvania să vină în număr cât mai mare la Alba Iulia.

Cea de-a doua participare a municipalităţii este consemnată la Târgul de Turism din România, în pavilionul Romexpo, alături de Consiliul Judeţean Alba, începând din 14 martie.

Garda Romană va impresiona încă o dată  miile de vizitatori, iar standul municipiului Alba Iulia şi al Consiliului Judeţean va oferi informaţii turiştilor, români sau străini, dornici să descopere frumuseţile locului.

Întâlnirile cu reprezentanţii celor mai importante agenţii de turism sau tour operatori din ţară pentru stabilirea de legături puternice şi parteneriate sunt obiective ce subscriu proiectului „Respiră aerul istoriei”, aflat în perioada de sustenabilitate.

„Alba Iulia continuă efortul de promovare punctuală important cum e Cetatea Alba Carolina. În egală măsură, vom arăta că Cetatea poate să fie şi extrem de vie, un loc perfect pentru evenimente importante şi că poate fi atractivă şi ca reper cultural şi turistic solid, real, nu doar prin prisma valorii şi rezonanţei sale istorice”, a declarat primarul Mircea Hava.

Dorinţa municipalităţii este de a valida tot ceea ce s-a creat la Alba Iulia şi prin astfel de evenimente în care turiştii pot afla direct că acest patrimoniu  merită să fie redescoperit şi perceput la adevărata lui valoare, iar aceste obiective trebuie să devină destinaţii turistice importante şi locuri în care istoria să îşi retrăiască gloria, transmit reprezentanţii primăriei.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax