Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În opt ore, peste 50 de şoferi au fost amendaţi pe DN1, între Teiuş şi Aiud. Acţiune IPJ Alba şi RAR pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor

Publicat

actiune politia RARPeste 50 de şoferi au fost amendaţi joi, într-o acţiune organizată pe DN1, între Teiuş şi Aiud, de către poliţiştii rutieri şi reprezentanţi ai RAR. Oamenii legii au vizat verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul acestei acţiuni au fost aplicate 52 de sancţiuni contravenţionale, din care 7 pentru defecţiuni la sistemul de rurale, 8 pentru defecţiuni la sistemele de iluminare, 8 pentru alte defecţiuni tehnice şi 29 pentru încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute două permise de conducere şi 12 certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 13.250 lei.

Acţiunea a fost derulată în 29 septembrie, între orele 7.00 şi 15.00, de către poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu lucrători ai Registrului Auto Român – Alba, pe DN 1, la ieşire din Teiuş spre Aiud, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax