Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

În patul duşmanului: Victor Ponta a petrecut o noapte de 5 stele la hotelul firmei „Grup Corint”

Publicat

Prezent la manifestările de la Alba Iulia de 1 Decembrie, liderul Partidului Social Democrat, Victor Ponta a ţinut morţiş să facă din şederea sa în capitala de suflet a românilor una cât se poate de exclusivistă. Alegea domniei sale în materie de locaţii de cazare va ridica totuşi nişte semne de întrebare. PSD-istul şi-a petrecut noaptea la hotelul de 5 stele ce aparţine „Grup Corint”, firma pe care liderii locali ai USL o consideră apropiată PDL.

Faptul că Victor Ponta a fost cazat la Hotel Medieval de la Traseul Celor Trei Fortificaţii a fost confirmat de senatorul Alexandru Pereş. Preşedintele PSD a ajuns la Alba Iulia în 30 noiembrie şi a rămas până în 1 Decembrie, pentru sărbători alături de membrii locali ai alianţei Ziua Naţională a Românilor.

Patronul Hotelului Medieval şi al firmei „Grup Corint” este Dan Sabău, considerat un apropiat al PDL Alba şi un personaj blamat de nenumărate ori de reprezentanţii Opoziţiei pentru defrişările din Parcul Custozza şi proiectele de reabilitare câştigate la Primăria Alba Iulia. De altfel, „Grup Corint” este principalul punct de atac al liberalilor în războiul cu PDL-ul. Şederea lui Ponta la Traseul Celor Trei Fortificaţii poate însemna doar două lucruri: fie reprezentanţii USL nu au mai reuşit să găsească un loc de cazare în hotelurile înţesate de turişti de la Alba Iulia sau aceştia au fost dispuşi să îngroape pentru o zi securea politică pentru a-i oferi preşedintelui condiţii de 5 stele.

Hotelul Medieval construit de „Grup Corint” cu 4 milioane de euro nu a fost încă deschis oficial. Totuşi, în decursul timpului, anumite figuri importante din peisajul politic de la Centru au avut privilegiul a fi cazate aici. Înaintea lui Ponta, într-una din camerele hotelului de 5 stele a fost cazată şi Elena Udrea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. has

    vineri, 02.12.2011 at 18:48

    Povesti Sabau vinde si copiii numai bani sa iasa!! sw insala PDL-ul daca crede ca e prietenul lor.

  2. aleluia

    vineri, 02.12.2011 at 21:15

    si te mai miri ca scade USL-ul in sondaje…..

  3. Makavelis

    sâmbătă, 03.12.2011 at 00:24

    normalitatea face parte din seria reactiilor „soc si groaza”!

    • moderatorul de serviciu

      sâmbătă, 03.12.2011 at 01:22

      maka. adica daca te injur toata vara , pot veni sa dorm la tine in camera?

  4. Makavelis

    sâmbătă, 03.12.2011 at 02:55

    @moderatorul de serviciu: eu am un business, tu esti un tip cu influenta, cunostinte, te las sa dormi la mine-n hotel, stiu ce lux am inauntru, deci pot sa cred ca o sa ma recomanzi si la altii

  5. Dan Simedru

    sâmbătă, 03.12.2011 at 16:40

    De aici se vede ca Ponta, nu da 2 bani pe Alba!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax