Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

În perioada 22 mai – 2 iunie, Sala Unirii este ÎNCHISĂ vizitatorilor. Se fac pregătiri pentru expoziția ”Aurul și argintul antic al României”

Publicat

sala uniriiÎn perioada 22 mai – 2 iunie, Sala Unirii din Alba Iulia este închisă vizitatorilor. Anunţul a fost făcut de reprezentanții Muzeului Național al Unirii care spun că în incinta locaţiei se fac pregătiri pentru expoziția „Aurul și argintul antic al României”.

În 3 iunie, Sala Unirii din Alba Iulia va găzdui expoziţia „Aurul și argintul antic al României”, organizată de Muzeul Naţional de Istorie a României în mai multe oraşe din ţară.

În perioada 22 mai – 2 iunie, reprezentanții Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia anunță că Sala Unirii va fi închisă vizitatorilor. Măsura fiind necesară pentru efectuarea pregătirilor expoziției „Aurul și argintul antic al României”, care urmează să aibă loc în Sala Unirii.

„Aurul și argintul antic al României” reprezintă încununarea cu succes a unui proiect muzeologic de anvergură națională, unul dintre cele mai mari demersuri de acest fel organizate în România în ultimii 20 de ani. Este, astfel, pentru prima oară când publicul din România are posibilitatea de a vedea, reunite într-un singur loc, cele mai importante capodopere ale orfevrăriei pre- și protoistorice sau de epocă clasică din colecțiile muzeale din țară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax