Connect with us
Publicitate

SPORT

În România toți se pricep să dea ponturi la pariuri sportive

Publicat

Alba24 - PariuriX (1) Cine crede că poate să dea ponturi la pariuri sportive dacă se pricepe la sport nu se înșeală deloc. E o țară liberă, iar mijloacele de exprimare online sunt la îndemâna oricui: site, blog, Facebook, Twitter și multe altele.

Este ca și cum ai juca fotbal. Dacă ai voință, două picioare și nu ți-a interzis doctorul să faci sport, poți să ieși din casă și să alergi după „bășică”. Numai că asta nu înseamnă că ești și bun la fotbal. Unii ajung să joace în Liga I, iar alții nu depășesc niciodată nivelul „curții școlii”.

E la modă să fii tipster

În România, este la modă să fii tipster. Ca parior, e greu să alegi dintre sutele de ponturi pe care le găsești zilnic pe diverse site-uri. Îți trebuie ceva la care să te raportezi. Aici sunt foarte utile acele platforme care afișează performanțele fiecărui tipster.

Eu nu ignor, dar tratez cu mai multă precauție un sfat care vine de la cineva care are 20 de predicții corecte din 100. Toți au liber la dat ponturi, dar puțini se și pricep la așa ceva. Ca parior experimentat, ești atent la acest aspect. Urmărești tipsteri profesioniști care au demonstrat, de-a lungul timpului, că sunt meseriași.

Îi recunoști nu numai după numărul de predicții corecte, ci și din felul în care își argumentează alegerile făcute. Nu văd de ce aș lua în seamă un pont care nu este explicat în niciun fel. Un tipster priceput își construiește argumentația cuprinzând toate informațiile relevante, astfel încât tu să nu mai ai de căutat prin alte părți pentru a-ți face propria părere despre ce s-ar putea întâmpla în acel meci.

Campioni la „gherle”

Alba24 - PariuriX (2) Sunt sigur că și tu ești abonat la diverse site-uri de predicții. La un moment dat, am dat follow la un blog din Italia, care avea o interfață super. În trei săptămâni, nu știu dacă au fost două zile în care „biletul zilei” a fost câștigător. Ce-i drept, unele ponturi păreau logice și cu șanse mari de reușită, dar altele erau de-a dreptul fantasmagorice. Se vedea „de pe Lună” că nu vor ieși.

Mi-am luat plasă și cu site-ul unui periodic de sport care are supliment special pentru pariuri. Nu dau nume, pentru că nu are sens să fac publicitate negativă. Respectivii promovau titluri de genul „Bilet cu cota 7”, „Bilet cu cota 15”, „Bilet cu cota 24” ș.a.m.d. Nu ieșea niciunul. La un moment dat, deveniseră amuzanți. În loc să citesc bancuri, deschideam newsletter-ul de la ei. Culmea e că nu s-au lăsat nici în ziua de astăzi.

Pe pariu că pot să fac un bilet cu cotă 200 din numai două selecții, luând oricare două meciuri? Desigur, șansele să iasă sunt 1/200 cu indulgență, dar cu siguranță se vor găsi câțiva amatori de ponturi care să aprecieze cota mare și să piardă niște bani cu ocazia asta.

Tipsterii buni au o motivație specială

Deci, ai prins ideea: fii foarte atent nu numai la ponturile pe care le găsești pe net, ci și la cine lansează aceste ponturi. Urmărește în special tipsteri profesioniști cu procentaj bun de reușită.

Poate te întrebi – așa cum am făcut-o și eu – ce interes au aceștia să împartă cu ceilalți ponturile câștigătoare. Dacă sunt atât de buni, de ce nu joacă ei, ca să câștige bani? Stai liniștit. Le joacă și fac profit din ele, dar o platformă serioasă dedicată tipsterilor știe cum să îi motiveze, antrenându-i în concursuri cu premii de zeci de mii de lei.

În felul acesta, cei mai buni dintre cei buni împușcă doi iepuri deodată: iau bani și din pariuri, și din premii pentru predicțiile oferite pe fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață și alte sporturi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax