Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„În siguranţă alături de jandarmi”: Elevii din taberele şcolare de la Arieşeni şi Poiana Vadului află cum se implică oamenii legii în comunitate

Publicat

elevi

Miercuri, aproximativ 100 de elevi aflaţi în taberele şcolare din localităţile Arieşeni şi Poiana Vadului vor afla de la jandarmi care este rolul acestora în societate şi care este implicarea Jandarmeriei Alba în asigurarea unui climat stabil de ordine şi linişte publică la nivel judeţean. Acţiunea de informare face parte din campania “În siguranţă, alături de jandarmi”, care a demarat la începutul lunii mai, la iniţiativa Jandarmeriei Alba.

Prima parte a campaniei s-a derulat în oraşul Cugir cu sprijinul primăriei, Inspectoratului Şcolar al Judeţului Alba şi Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea 2 Alba. Cea de-a doua secţiune a avut loc în municipiul Aiud, parteneri fiind primăria din localitate şi inspectoratul şcolar.

Cea de-a treia parte a proiectului iniţiat de Jandarmeria Alba este derulată cu sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţul Alba şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Alba şi se desfăşoară în taberele şcolare organizate pe întreg cuprinsul judeţului. Are ca scop evidenţierea modului activ în care jandarmeria se implică în viaţa de zi cu zi a cetăţenilor şi a tipurilor de misiuni pe care instituţia le îndeplineşte pentru siguranţa şi în folosul acestora.

Prima gazdă a celei de-a treia secţiuni a proiectului informativ a fost Tabăra Şcolară Roica, unde aproximativ 70 de copii i-au primit miercuri, 14 august, pe jandarmi. Aceştia le-au organizat elevilor jocuri de rol şi au purtat discuţii interactive pe marginea materialelor prezentate. În cadrul acestei acţiuni a fost prezent şi un mascat care a prezentat copiilor echipamentul de intervenţie şi protecţie pe care-l poartă pe timpul executării unor misiuni cu grad ridicat de risc.

 foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax