Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În trafic, fără permis, în județul Alba. Dosare penale pentru patru persoane care conduceau fără a deține carnet de șofer

Publicat

Patru persoane fără permis de conducere au fost depistate în trafic, în doar două zile de către polițiștii din Alba. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

Potrivit IPJ Alba, vineri, în jurul orei 15,20, polițiștii Biroului Rutier, Poliția Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Șeica Mare, județul Sibiu în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Sâmbătă, în jurul orei 03,00, polițiștii Biroului Rutier Alba și Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din Orașul Vișeu de Sus, județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism, pe DN1, în direcția Teiuș – Alba Iulia, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot sâmbătă, polițiștii Secției numărul 4 Ocna Mureș l-au depistat pe un bărbat de 27 de ani, din comuna Mihai Bravu, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Unirea, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Duminică, polițiștii Secției numărul 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din Târgu Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Gura Arieșului, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, pasagerul din dreapta, o femeie de 51 de ani, din Târgu Mureș, mama conducătorului auto și deținătoarea autoturismului, i-a încredințat acestuia autoturismul sus menţionat, cunoscând faptul că nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Față de conducătorii auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax