Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În trecut costa 400 de dolari pe an, acum e gratuit. Programul pe care trebuie să îl ai în calculator

Publicat

google earth proUnul dintre cele mai utile programe este acum disponibil fără niciun ban. Google Earth Pro costa în trecut 400 de dolari pe an, însă programul este acum disponibil pe site-ul oficial în mod gratuit.

Google Earth Pro vine cu multe funcții în plus față de versiunea normală. Instrumentul încorporat Movie Maker permite companiilor furnizoare de energie sau utilităţi să prezinte informaţii privind locaţiile pentru potenţialii lor clienţi. Suprapunerile de imagine de mare rezoluţie simplifică planurile siturilor pentru firmele cu profil tehnic şi de planificare, în timp ce Straturile cu planuri demografice permit agenţiilor imobiliare să identifice următoarea piaţă pe care o vor viza. De asemenea, instrumentul permite utilizatorilor să măsoare o zonă utilizând un poligon sau un cerc.

Pentru a-l instala, trebuie să intri pe pagina oficială Google Earth, mergi la opțiunea Explore de sub Google Earth Pro și apeși apoi butonul Download Google Earth Pro. În Windows, trebuie doar să deschizi fișierul .EXE și să instalezi ultima versiune. Pe Mac, deschizi fisierul DMG și apoi rulezi installerul PKG. Poți customiza locația în care să se instaleze aplicația, dar varianta default este bună dacă nu ești sigur ce setări vrei să folosești.

Prima dată când deschizi Google Earth Pro după instalare, îți va fi cerut un email și codul pentru licență. Pentru a folosi programul, pur și simplu treci adresa de mail cu codul „GETFREE”. Pentru ca lucrurile să rămână simple, bifează casuța cu Enable automatic login pentru a nu trebui să mai treci prin acest pas de fiecare dată când deschizi programul. Poți folosi și contul de Google și vei avea acces la orice conținut creat în trecut cu Google Earth, precum și la istoric. Nu este afectată licența astfel că este recomandat să faci asta.

YouTube video

sursa: yoda.ro, support.google.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax