Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

În urma percheziţiilor de la Cugir, un tânăr de 27 de ani a fost ARESTAT preventiv. Este acuzat de trafic de droguri

Publicat

mihai romosanÎn urma percheziţiilor de joi de la Cugir, tânărul reţinut a fost arestat, vineri, prin decizie a Tribunalului Alba. Acesta se numeşte Raul Mihai Romoşan şi are 27 de ani. În dosar, mai este cercetat sub control judiciar un alt tânăr din Cugir.

Mihai se ocupa în activitatea infracţională şi cu vânzarea de droguri către alţi tineri din Cugir.

”Admite propunerea Ministerului Public – DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia şi în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 4 lit. e Cpp şi art. 223 alin. 2 Cpp dispune arestarea preventivă a inculpatului ROMOŞAN RAUL MIHAI – …pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 11.11.2016 până la data de 10.12.2016, inclusiv. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul şi de la comunicare cu reprezentantul parchetului”, se afirmă în minuta deciziei de la Tribunalul Alba.

Reamintim că DIICOT Alba Iulia a coordonat, joi dimineaţa, percheziţii în oraşul Cugir, la persoane bănuite de trafic de droguri. Au fost audiate mai multe persoane, iar una dintre ele a fost reţinută. Alt inculpat este cercetat sub control judiciar.

În timpul percheziţiei desfăşurate la domiciliul celor doi inculpaţi, procurorii au descoperit ”masă vegetală” şi obiecte destinate consumului de droguri. Persoanele vizate, care locuiesc în Cugir şi cultivau, consumau şi comercializau droguri de risc. Inculpatul reţinut de procurorii DIICOT Alba Iulia era implicat şi în comercializarea de cannabis.

La sediul DIICOT Alba Iulia au fost audiaţi, joi, 10 noiembrie, mai multe persoane din Cugir, bănuite de consum de droguri.

Ancheta vizează săvârşirea infracţiunilor de deţinere, vânzare şi punerea la dispoziţie a unei locuinţe pentru consum de droguri de risc.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax