Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În vizorul poliţiştilor, după ce au condus vehicule neînmatriculate sau fără permis. Dosare penale la Alba Iulia, Aiud şi în Munţii Apuseni

Publicat

motocicleta

motocicleta Trei bărbaţi s-au ales cu dosare penale, miercuri, după ce au fost prinşi de poliţişti în timp ce conduceau vehicule neînmatriculate sau fără permis. Un tânăr din Zalău este cercetat pentru că a condus o motocicletă neînmatriculată şi fără permis corespunzător, în Munţii Apuseni.

Miercuri, 5 august, la ora 17.35, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe O.G., de 50 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de bărbat fusese radiat din circulaţie, de către autorităţile germen, din luna noiembrie 2013.

Faţă de O.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Tot miercuri, poliţiştii rutieri din Aiud l-au depistat pe un bărbat de 37 de ani, din oraş, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe strada Livezii.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

În aceeaşi zi, în jurul orei 15.40, poliţiştii din Sohodol l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, din municipiul Zalău, judeţul Sălaj, în timp ce conducea pe DJ 750 A, pe raza comunei Sohodol, o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Faţă de motociclist, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru conducere cu permis necorespunzător şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax