Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ÎN WEEK-END: Concert Ruby, karaoke, petreceri cu tematică și multă voie bună. Vezi unde te poți distra

Publicat

Petrecerile de Crăciun și Anul Nou au luat sfârșit de ceva vreme, ceea ce înseamnă că localurile din Alba își reiau activitatea „obişnuită” și organizează tot felul de petreceri, pentru cea mai bună distracție. În acest sfârșit de săptămână, vom avea parte de concerte, karaoke, petreceri cu tematică și multă muzică.

Vineri, 11 ianuarie

„Le Papion” aduce vineri, de la ora 22.00, eleganța, luxul, atmosfera și muzica de pe celebrul vapor Titanic. Căpitanul și cel care va ține cârma distracție este DJ Rareș, iar alături de el se vor afla două însoțitoare care se vor ocupa de buna dispoziție a petrecăreților.

„Don’t Be Shy. Give It a Try”. Acesta este îndemnul celor de la „Godies Pub”, care vă așteaptă vineri la o super petrecere de karaoke. Albaiulienii talentați sau cei care care știu să se distreze și vor să asculte muzică de calitate au această ocazie, vineri, de la ora 21.00, la „Goldies Pub”.

Habitat găzduiește vineri cea de-a cincea ediție a „Bass Juice” party. De atmosferă se va ocupa Kitto și OG Michael, iar barul va fi plin de promoții irezistibile.

Sâmbătă, 12 ianuarie

După ce a pătruns în mințile tuturor bărbaților din România cu apariția sa incendiară într-o celebră revistă dedicată domnilor și a rupt topurile naționale și internaționale cu hitul „Stinge lumina”, cântăreața Ruby vine sâmbătă pe scena de la Club Stage, pentru a face cunoștință cu fanii din Alba Iulia. Intrarea este liberă până la ora 23.00, iar după acestă oră prețul biletului este de 10 lei pentru fete și 15 lei pentru băieți.

Club Allegria vă așteaptă sâmbătă cu cele mai tari hituri și cele mai tari oferte la o nouă petrecere. ”Saturday Night Fever„ vă aduce shot-uri din partea casei și oferte speciale la bar. Startul petrecerii se dă la ora 23.00.

Așa cum v-a obișnuit, „Goldies Pub” aduce în fiecare săptămână cea mai bună muzică live. Cei care vor să se distreze într-o atmosferă plăcută și să fredoneze melodii celebre ale anilor 70-80-90 o pot face sâmbătă în compania formației „Electric Band”. Petrecerea începe de la ora 21.00, iar prețul biletului este de 15 lei.

Tinerii din Sebeș se vor putea distra sâmbătă pe cele mai bune hituri disco. Începând cu ora 22.00, Club Amnesia își deschide porțile și aduce petrecăreților „Disco Fever”. Prețul biletului de intrare este de 10 lei.

Clubul Baroc din Cugir organizează sâmbătă o petrecere în stil mexican. „Tequila party” va fi animată de DJ Andy iar shot-urile vor fi din partea casei. Petrecerea începe la ora 22.00 iar intrarea este liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax