Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎN WEEK-END: Concerte pentru toate gusturile, petreceri cu spumă şi multă distracţie, în Alba Iulia. Vezi locaţiile


Publicat

De joi până duminică, albaiulienii şi turiştii vor avea nenumărate posibilităţi de distracţie. De la concerte live şi muzică retro, până la stand-up comedy şi petrecere cu spumă, cluburile şi terasele din oraş pun la bătaie cele mai inovatoare modalităţi de petrecere a timpului liber.

Joi seara, de la ora 21.00, pe terasa de la Spaţiile RYMA vă aşteaptă un concert concert trupa cugireană Millenium C. Trupa pop-rock a fost înfiinţată în anul 2010 şi are un repertoriu format din melodii proprii şi internaţionale. Este alcătuită din 5 membri: Paul Radu – chitară bass, Atilla Dozslop – chitară solo, Cristi Farcaş – chitară armonie şi muzicuţă, Vali Oajdea – tobe, Camelia Bartalics – voce.  În decursul a doi ani, aceasta  a participat la două ediţii ale Festivalului Folk din Cugir, Festivalul “Toamna Cugireană” şi multe alte evenimente locale, cum ar fi spectacole de 8 Martie, aniversări, inaugurări, cluburi locale şi alte manifestări oficiale . Preţul biletului este de 5 lei.

Tot joi, în Club Allegria, fanii muzicii retro vor avea parte de o noapte întreagă cu hituri ale anilor 80-90. Intrarea este liberă.

„Habitat Galerie” organizează joi Live mix Energye DJ`s, cu Cristea Cosmin & Dj Austin, MC Cotuna Meda. Intrarea costă 5 lei.

Vineri, 3 august, începând cu ora 23.00, Club „Stage” te invită să iei parte la Past’s Not Dead, ediţia cu numărul 3, o petrecere la care ai ocazia să asculţi cele mai fresh hituri retro, r&b,latino, pop-rock şi hip-hop. Intrarea este liberă, toată noaptea. Cei care vor decide să-şi petreacă seara la Club „Stage” vor avea parte de nenumărate oferte promoţionale.

Binecunoscutul comediant de la Deko Cafe, Bordea, va fi prezent vineri la Spaţiile RYMA. Începând cu ora 22.00, vă puteţi instala în scaune pentru o porţie copioasă de râs.

Sâmbătă, 4 august, Club „Stage” prezintă în premieră la Alba Iulia „Mash-up Spuma Party”,o petrecere electrizantă, cu multă spumă şi cocktailuri de vară la cele mai bune preţuri. De asemenea, Stage Deejays & Mc Dylma vor mixa, pentru cei prezenţi, beat-urile noi cu vocile vechi: Beats & Rythms from David Guetta, Sweedish House Mafia, Chuckie, Paul van Dyk, Roger Sanchez, Avicii, Bob Sinclar, Dr. Kucho, Afrojack, Eric Prydz, Fedde le Grand Gregor Salto ,Carl Cox. Muzică şi versuri: Abba, Queen, Thedoors, Roxette, Eurythmics, Bon Jovi, Sean Paul, Red Hot Chilli Peppers, Dr. Alban, Michael Jackson, Bob Marley, Coldplay. Intrarea va fi liberă până la ora 23.00, iar pentru fete până la ora 00.00.

Club Allegria  aduce sâmbătă o petrecere neconformistă şi plină de suspans, „Red Summet Night”, în care DJ Radu va întreţine atmosfera.

Şi tot sâmbătă, „Habitat” va găzdui un concert live cu Chimie şi Shadowbox Warmup: OG Michael. Preţul biletului va fi de 15 lei.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

Peste 250 mc de lemn confiscat de Poliția Alba, după controale la Valea Lungă, Aiud și în trafic

Publicat

Polițiștii din Alba au confiscat peste 260 de metri cubi de material lemnos, în urma unor acțiuni de control organizate joi. Au fost sancțiuni la Aiud, Sebeș și Valea Lungă.

Potrivit IPJ Alba, un agent economic din comuna Valea Lungă ar fi emis mai multe avize de însoțire a mărfii, pentru cantitatea de 238,9 metri cubi de material lemnos, din alte locuri decât cele corespunzătoare provenienței reale.

Față de acesta fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar complementar s-a dispus confiscarea valorică a celor 238,9 de metri cubi de material lemnos.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud împreună cu specialiști silvici au constatat că, la o societate comercială din Aiud, specializată în depozitarea, prelucrarea și comercializarea lemnului, între stocul faptic și cel scriptic a materialului lemnos, există o diferență privind cantitatea de 21,61 metri cubi de material lemnos. Societatea comercială a fost sancționată contravențional și s-a dispus confiscarea valorică a materialului lemnos.

Polițiștii din Sebeș au confiscat cantitatea de 1,60 metri cubi de cherestea, în urma unui control în trafic și au luat măsura sancționării contravenționale față de un tânăr, de 29 de ani, din comuna Gârbova, care nu avea aviz de însoțirea lemnului  sau documente de proveniență.

Măsurile au fost luate joi, în cadrul unor acțiuni de control inițiate de polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu specialiști silvici, în fondul forestier proprietate publică, pentru verificarea  modului de eliberare și completare a documentelor de proveniență și însoțire a materialelor lemnoase de către emitenți.

foto: arhivă

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Măsuri luate la Aiud după inundațiile din iunie. A început demolarea fostelor bazine în aval de podul CFR

Publicat

Primăria Aiud acționează pentru a preveni efecte similare inundațiilor petrecute în iunie, în municipiu și localitățile învecinate. Colaborează cu specialiștii ISU și Apele Române pentru a găsi soluții.

”Concluziile inundațiilor din 23 iunie 2020 ne sunt clare. Ne axăm pe soluții. Ne sfătuim cu specialiştii ISU şi ai Apelor Române. Acționăm acum ca să prevenim pe viitor.


Astăzi a început demolarea fostelor bazine ale Metalurgicii situate în aval de Prebet şi Podul de la CFR”, a anunțat Primăria, pe Facebook.

Reamintim că zona Aiud a fost afectată de o viitură puternică, în 23 iunie, după o ploaie torențială.

Vezi FOTO-VIDEO Viitură puternică la Aiud: Străzi inundate și mașini distruse

Au fost inundate case, grădini, străzi, a fost întreruptă circulația feroviară, au fost evacuate persoane din locuințe.

Vezi și VIDEO REPORTAJ – Inundațiile de la Aiud: ”De 15 ani nu am mai văzut așa ceva”. Viitura a făcut prapăd în jumătate de oră

Unii localnici au spus atunci că nu au mai văzut așa ceva de 15 ani.

sursă foto: Primăria Municipiului Aiud – Facebook

Citeste mai mult
Publicitate

AIUD

SONDAJ Alba24: Cine doriți să fie viitorul primar al municipiului Aiud? Lista candidaților la alegerile locale 2020

Publicat

Lupta pentru locul de primar al municipiului Aiud a început.

Candidații care și-au anunțat până acum intenția de a ocupa această funcție sunt: Delia Angela Gheorghiță – PSD, Dragoș Crișan – USR, Oana Badea – PNL, Dorin Munteanu – PRO Romania, Ionela Danciu – Independent, Ciprian Bogdan – ALDE.

Pe care dintre următorii candidați l-ați vota pentru funcția de PRIMAR al municipiului Aiud?

Loading ... Loading ...

 

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat: Antreprenorul Andrei Sărmășan, în echipa lui Gheorghe Beleiu, candidatul PRO România la Primăria Alba Iulia (P)

Publicat

Andrei Sărmășan, antreprenor din Alba Iulia, a intrat în PRO România și va merge alături de avocatul Gheorghe Beleiu, pe listă pentru Consiliul Local Alba Iulia. 

Potrivit unui comunicat de presă,” în vârstă de 39 de ani, Andrei Sărmășan este căsătorit, are o fetiță și se află în managementul uneia dintre cele mai cunoscute companii private din Alba, și nu numai. Numele său se va regăsi pe una dintre primele poziții ale listei de candidați PRO România la Consiliul Local al municipiului Alba Iulia.

„Decizia am luat-o după ce m-am convins că PRO România este partidul în care mă regăsesc din toate punctele de vedere. Deja, suntem o echipă determinată, formată din oameni profesioniști, care cunosc realitățile și problemele cu care se confruntă Alba Iulia.

Veți vedea că în  lista pe care o propunem pentru Consiliul Local se regăsesc persoane cu expertiză certă în domeniile lor de activitate, capabili să ofere municipalității soluții pe termen scurt, mediu și lung.”, a precizat Andrei Sărmășan.

CITEȘTE ȘI: SONDAJ Alba24: Cine doriți să fie viitorul primar al municipiului Alba Iulia? Lista candidaților la alegerile locale 2020

Pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, PRO România l-a nominalizat pe avocatul Gheorghe Beleiu.

„La noi nu merge cu jumătățí de măsură și nu oferim locuri pe listă doar ca să ne aflăm în treabă. Vom veni în fața alegătorilor cu oameni care au demonstrat  și care pot aduce plus-valoare în comunitățile unde candidează. Venirea lui Andrei în echipa noastră e, fără îndoială, un câștig pentru fiecare albaiulian. E un antreprenor de succes, cu ani și ani de muncă în spate dar și un om cu un caracter deosebit”, a transmis Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate