Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În week-end: Distracție la „cote maxime” în Club Stage. Două nopți incendiare alături de Narcotic Sound, Doddy & Vescan și Mandinga

Publicat

mandinga Acest sfârșit de săptămână duce distracția și buna dispoziție la ”cote maxime” în Club Stage. Startul petrecerilor se va da vineri seara, când bobocii Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian” vor petrece cu ocazia balului lor. Sâmbătă seara, clubul va fi învăluit în atmosfera ”înspăimântătoare” de Halloween, iar albaiulienii care vor avea cel mai original costum vor fi premiați de către reprezentanții clubului cu premii în valoare de 2.000 de lei. Cei care vor întreține atmosfera vineri seara în Stage vor fi Narcotic Sound, Doddy și Vescan, iar sâmbătă, responsabilii cu buna dispoziție vor fi cei de la Mandinga.

Bobocii Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian” vor încerca să depășească emoțiile probelor balului prin dans și voie bună, la ”after-party-ul” din club alături de Narcoti Sound, Doddy și Vescan. Cei care nu și-au achiziționat bilete pentru bal și vor să participe la petrecerea din club vor plăti 20 de lei pentru intrare.

Dacă tinerii nu și-au epuizat întreaga energie pe ringul de dans vineri seara, au ocazia să o ia de la capăt sâmbătă noaptea, când vor putea dansa pe ritmurile latino ale trupei Mandinga. Costumația de Halloween va fi obligatorie, însă cei care nu vor respecta ”codul vestimentar” cerut vor beneficia de Face Painting la intrarea în club.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax