Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎN WEEK-END: Mașini modificate și „bijuterii pe roți”, la a doua ediție a Night Shadows Tuning Show, la Alba Mall

Publicat

În acest week-end, centrul comercial Alba Mall va găzdui cea de-a doua ediție a show-ului „Night Shadows Tuning Show”. Timp de două zile, pasionații de mașini vor putea vedea aici cele mai originale idei de tuning auto și unele dintre cele mai frumoase „bijuterii pe roți” din România. Evenimentul este organizat de Clubul de Automobilism Sportiv „Night Shadows”.

Peste 50 de mașini vor fi prezente în acest an la „Night Show Tuning Show” și vor face „spectacol” în cinstea iubitorilor de mașini, dar și a membrilor din industria de profil, dealeri auto locali, firme de transport, service-uri auto și firme de tuning.

În plus, organizatorii au pregătit o demonstraţie de drifting, ce se va defăşura în parcarea supermarketului din Alba Mall, sâmbătă după-masă.

La prima ediție a evenimentului, o prezență sclipitoare printre mașinile modificate a fost „Mr. Cat” (foto), un BMW 525 I – E 39, creația arhitectei Laura Enache, din Alba Iulia. “Îl cheamă “Mr. Cat”, e băiat, mă dau cu el în fiecare zi şi mă uit la el, nu ştiu cum să vă spun. Îl am de şase ani şi în fiecare zi mă bucur ca în prima zi atunci când îl conduc, când îi simt pedala. Dacă de exemplu mi-e rău în vreun fel, m-am suit la volan, dau viteză maximă şi după aceea trece orice. Avem grijă unul de altul, are 99 de vieţi şi mi-e drag”, au fost cuvintele prin care Laura Baurda și-a descris mașina în 2010.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. albanezul

    marți, 02.10.2012 at 21:27

    O corectie,masinile vor fi expuse ca si la prima editie in interior..nu in parcare!

    • moderatorul de serviciu

      marți, 02.10.2012 at 22:46

      ok, am modificat. multumim

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax